نزدیک یک میلیون تن شکر، در انبار ها و بنادر است / ۱۰ درصد نیاز گوشت قرمز وارداتی است



معاون بازرگانی داخلی وزارت صمت:

به گزارش خبرنگار صنعت، تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، عباس قبادی، معاون بازرگانی داخلی وزارت صنعت، معدن و تجارت در حاشیه نشست خبری با اصحاب رسانه گفت: ستاد تنطیم بازار براساس تصمیم سران قوا اختیارات رصد، قیمت گذاری و نظارت را بر عهده دارد، همچنین از ۱۲ دستگاه مختلف کشوری در ستاد تنظیم بازار حضور دارند و جلسات در همه ایام سال به صورت منظم برگزار می شود.

قبادی افزود: ممنوعیت صادرات سیب و پرتقال در ایام پایانی سال، سبب کنترل این بازار در شب عید شد.

معاون بازرگانی داخلی وزارت صمت با بیان اینکه کارگروه های شب عید برای کنترل بازار ماه مبارک رمضان تشکیل شد، تصریح کرد: بحث گرانی را قبول داریم و این به سبب شرایطی بود که بر ما تحمیل شد.

وی اظهار کرد: مبنای وزارت صمت برای کنار گذاشتن ارز ۴۲۰۰ برخی کالاها، به دلیل شرایط ویژه اقتصادی بود که ناچار بودیم در برخی موارد تغییر گروه کالایی و تغییر ارز به نیمایی را داشته باشیم، البته در سیاست های کلان کشور هم این مورد پیش بینی شده بود.

معاون بازرگانی داخلی وزارت صمت با بیان اینکه بیش از ٢٠ سال است شکر سفید وارد کشور نمی شود و شکر خام وارد و در داخل تبدیل به شکر سفید می شود، گفت: همکاران ما در حوزه تولید قول داده بودند شکر به موقع به بازار تزریق می شود و جای نگرانی نیست؛ در واقع آنان روی تولید جنوب حساب کرده بودند که با سیل مواجه شدیم.

وی افزود: بنده این اطمینان خاطر را به مردم می دهم که بازار شکر رو به تعادل است حدود یک میلیون تن شکر در انبارها و بنادر در حال حمل و تخلیه داریم ضمن اینکه چغندر پاییزه نیز در حال برداشت است و شکر حاصل از آن به زودی وارد بازار می شود.

دبیر ستاد تنظیم بازار تصریح کرد: سال گذشته بیش از ۳۰۰ هزار تن خرما صادر شد، پیشنهاد ممنوعیت صادرات خرما را برای کنترل قیمت در داخل برای ماه مبارک رمضان، داده بودیم که به تصویب ستاد تنظیم بازار نرسید.

قبادی با تأکید بر اینکه حدود ۱۰ درصد نیاز گوشت قرمز را وارد می کنیم، گفت: واردات بیش از حد، تولید کشور را نابود می کند. تغییر ارز به نیمایی تغییر چندانی بر بازار این محصول وارد نکرد.

قبادی گفت: قیمت گوشت منجمد گوساله در بازار از ۵۰ هزار تومان تا ۶۰ هزار تومان و نرخ گوشت گرم از ۷۰ هزار تومان تا ۹۵ هزار تومان در بازار عرضه می شود، همچنین قیمت گوشت گوسفندی از ۸۰ هزار تومان تا ۱۲۰ هزار تومان است.

وی با بیان اینکه گوشت دام زیر ۴۰ هزار تومان توجیه اقتصادی برای دامدار ندارد، این موضوع افزایش قیمت گوشت را توجیه می کند.

در حال تکمیل/
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «نزدیک یک میلیون تن شکر، در انبار ها و بنادر است / ۱۰ درصد نیاز گوشت قرمز وارداتی است» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.