راه اندازی 110 واحد فرآوری خرما در بوشهر



به گزارش خبرگزاری تسنیم از دشتستان، احمد مشایخی صبح امروز در بازدید اصحاب رسانه از طرح بسته بندی خرما و سردخانه، شهرستان دشتستان را قطب کشاورزی به خصوص تولید خرما دانست و اظهار داشت: مجموعه امور اراضی برای توسعه و پایداری محصولات خرما اقدام به واگذاری اراضی برای اجرا طرح های بسته بندی خرما و سردخانه کرده است.

مدیر امور اراضی سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر با اشاره به راه اندازی و فعالیت ۱۱۰ واحد فرآوری و بسته بندی خرما در استان بوشهر گفت: این واحدهای صنعتی قابلیت و ظرفیت بسته بندی و فرآوری ۱۴۰ هزار تن محصول خرما دارند.

وی تولید ۲۰۰ هزار تن خرما، رطب و خارک از نخلستان های استان در سال جاری را مورد اشاره قرار داد و تصریح کرد: بیشترین گونه محصول خرما استان بوشهر کبکاب و زاهدی است که ۷۰ درصد آن در دشتستان تولید می شود.

مشایخی با تاکید بر حمایت ویژه از صنعتگران در عرصه بسته بندی، فرآوری خرما تصریح کرد: برای اجرایی شدن طرح های بسته بندی خرما و سردخانه محصولات کشاورزی زمین به سرمایه گذاران واگذار و تسهیلات بانکی پرداخت می شود.

مدیر امور اراضی سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر نقش صنایع بسته بندی خرما را مورد اشاره قرار داد و گفت: شرکت های بسته بندی و فرآوری خرما هزینه های عرضه و فروش محصول خرما را کاهش می دهند.

مشایخی به نقش این شرکت های بسته بندی در اشتغال خاطرنشان کرد: در ۱۱۰ واحد و شرکت بسته بندی خرما استان بوشهر، ۴ هزار نفر به صورت مستقیم اشتغال دارند.

وی هدف اصلی اجرایی شدن طرح های بسته بندی خرما را حفظ مشخصات محصول، جلوگیری از صدمات و خطرات احتمالی از زمان انبارداری، حمل و نقل و توزیع تا رسیدن به دست مصرف کننده دانست.

انتهای پیام/۱۹۰

پرسش و پاسخ در راه اندازی 110 واحد فرآوری خرما در بوشهر

گفتگو با هوش مصنوعی