تربیت ۱۰ میلیون حافظ قرآن مشارکت فراگیر می خواهد



ایسنا/اردبیل رئیس دبیرخانه کمیسیون تبلیغ و ترویج فعالیت های قرآنی وزارت ارشاد گفت: تربیت ۱۰ میلیون حافظ قرآن در کشور مشارکت فراگیر همه دستگاه ها و نظام تعلیم و تربیت را می طلبد.



محمدمهدی عزیززاده امروز ۱۱ بهمن در حاشیه برگزاری هیجدهمین دوره رقابت های سراسری قرآن و عترت در اردبیل در گفتگو با ایسنا، اظهار کرد: توسعه فعالیت های قرآنی جزو اولویت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است تا در کنار سایر فعالیت های هنری، فرهنگی و رسانه ای این بخش بیش از گذشته مورد توجه قرار گیرد.

وی خاطرنشان کرد: در همین راستا چندصدهزار موسسه قرآنی به شکل مردمی و فراگیر فعالیت می کنند که در سایه تلاش این موسسات ارتقای سواد و دانش قرآنی را در سطح جامعه شاهدیم.

رئیس دبیرخانه کمیسیون تبلیغ و ترویج فعالیت های قرآنی وزارت ارشاد رویکرد وزارت ارشاد را در حمایت از این موسسات و فعالیت های قرآنی یادآور شد و گفت: در آزمون سراسری قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی که با هدف سنجش و موفقیت قرآن آموزان در دوره های آموزشی و اعطای مدرک معتبر و ارائه یک فرآیند تشویقی برای انگیزه بخشی به نوجوانان و جوانان انجام می شود، سعی بر تقویت این رویکرد است.

عزیززاده بیان کرد: ما باید به سمتی حرکت کنیم تا فضای عمومی کشور درگیر مبانی قرآنی و احکام نورانی اسلام شود و در این باب سرمایه گذاری اصلی در موسسات قرآنی و ستادهای مردمی انجام می شود تا همه با احساس مسئولیت در این راستا گام بردارند.

وی افزود: موضوع آموزش قرآن و پرداختن به این اصل تربیتی در کنار متولیان اصلی برخی نهادها و مجموعه های فرهنگی را نیز به تلاش و جدیت در این بخش فراخوانده تا با همکاری نهادهای مختلف به سمتی حرکت کنیم تا فعالیت های قرآنی رونق مضاعفی پیدا کنند.

رئیس دبیرخانه کمیسیون تبلیغ و ترویج فعالیت های قرآنی وزارت فرهنگ و ارشاد با بیان اینکه در همه استان ها این آزمون برگزار می شود در بیش از ۴۶۰ حوزه امتحانی این رقابت ها در حال انجام است، تصریح کرد: در ۳۶۰ شهر و شهرستان هیجدهمین دوره آزمون سراسری قرآن و عترت در حال برگزاری است.

عزیززاده در مورد هدفگذاری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با همراهی سایر مجموعه های فرهنگی و تبلیغی در تربیت ۱۰ میلیون نفر در کشور اظهار کرد: با تاکیدات مقام معظم رهبری و در تحقق این رویکرد اصلی تلاشی جدی با برنامه ریزی دقیق و ویژه در حال انجام است ولی با وضعیت فعلی حرکتی جدی در این سمت و سوی و هدفگذاری انجام نشده و امیدواریم فعالیت ها در این زمینه تقویت شود.

وی در پایان گفت: در رسیدن به این هدفگذاری متعالی در جامعه در کنار تلاش خود خانواده ها به عنوان مشوق اصلی فرزندانشان نظام رسمی آموزش و پرورش نیز باید در این زمینه درگیر شده و کار به سرانجام برسد.

انتهای پیام

پرسش و پاسخ در تربیت ۱۰ میلیون حافظ قرآن مشارکت فراگیر می خواهد

گفتگو با هوش مصنوعی