برنامه های وزارت بهداشت برای کاهش استرس



معاون دفتر سلامت روانی اجتماعی و اعتیاد وزارت بهداشت با اشاره به ارتباط مشکلات اقتصادی و نوسانات ارزی در بروز استرس گفت: از طریق انجام پروتکل های آموزشی در مراکز جامع سلامت به دنبال پیشگیری و مقابله با استرس و اضطراب هستیم.

علی اسدی در گفت وگو با خبرنگار سلامت خبرگزاری فارس، در ارتباط با وضعیت اقتصادی، نوسانات و استرس عمومی در جامعه اظهار داشت: هر چند که کار پژوهشی به صورت علمی در این زمینه انجام نگرفته ولی از آنجا که سلامت روان وابسته به ابعاد مختلفی همچون مسائل اجتماعی و اقتصادی است، به قطع یقین این مشکلات در کاهش سلامت روان جامعه تاثیرگذار بوده است.

وی افزود: مشکلات اقتصادی و اجتماعی می تواند خشونت، اضطراب، پرخاشگری، افسردگی، استرس و رفتارهای پرخطر همچون مصرف مواد مخدر را به همراه دارد.

معاون دفتر سلامت روانی اجتماعی و اعتیاد وزارت بهداشت ادامه داد: در وزارت بهداشت در حوزه سلامت روان برای جمعیت هایی که دسترسی داریم از طریق مراکز جامعه سلامت تلاش کرده ایم آموزش های مهارت پیشگیری از خشونت، توانمندسازی و ارتقاء تاب آوری همچنین مهارت های زندگی و فرزند پروری را مدنظر قرار دهیم و این مسئله جزو پروتکل های ماست.

اسدی تاکید کرد: عدم شفافیت سازی در حوزه های اقتصادی و قاچاق کالاهای ضروری سلامت روان مردم را تحت تاثیر قرار می دهد و ما این موضوع را از طرق مختلف به دولت و سیاست گذاران گوشزد کرده ایم.

وی با اشاره به اینکه ما سیاست مدار نیستیم، گفت: هر تصمیم غلطی می تواند سبب آسیب و افزایش استرس عمومی در جامعه شود. بنابراین شفافیت سازی در حوزه های اقتصادی و اجتماعی مسئله ای است که باید بیشتر مدنظر مسئولان قرار گیرد.

انتهای پیام/
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «برنامه های وزارت بهداشت برای کاهش استرس» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.