<a href="/fa/dashboard/ class="text info">اسپوتنیک</a>: <a href="/fa/dashboard/ اسد" class="text info">بشار اسد</a> با تحمیل <span class="text danger">پنج</span> شکست پی درپی <a href="/fa/dashboard/ class="text info">آمریکا</a> را به زانو درآورد



به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان، خبرگزاری اسپوتنیک در گزارشی نوشت: سوریه با حمایت خود از گروه های مقاومت در منطقه شکست های مداومی را بر آمریکا و رژیم صهیونیستی تحمیل کرده است. بشار اسد، رئیس جمهور سوریه اینچنین پنجمین شکست را به آمریکا و متحدانش تحمیل کرد. آمریکا در حالی جنگ علیه بشار اسد را آغاز کرد که رئیس جمهور سوریه، آمریکا را در عراق و لبنان به چالش کشید و شکست داد، به طوری که سوریه با حمایت لجستکی و سیاسی خود از مقاومت عراق، موجب خروج نظامیان آمریکایی از عراق در سال ۲۰۱۱ شد.سوریه همچنین از حزب الله لبنان که در سال ۲۰۰۶ اسرائیل را شکست داد، حمایت کرد. در این جنگ حزب الله با حمایت سوریه شهرک های (صهیونیستی) شمال سرزمین های اشغالی تا حیفا و ناو جنگی ساعر رژیم صهیونیستی را موشک باران کرد.

در ادامه این گزارش به چالش ها و درگیری ها میان آمریکا و بشار اسد به صورت مشروح اشاره می شود:

اولین رویارویی و چالش میان واشنگتن و بشار اسد به زمان حمله نظامی آمریکا به عراق در سال ۲۰۰۳ برمی گردد، پس از اینکه جرج بوش (رئیس جمهور اسبق آمریکا) اعلام کرد ماموریت در عراق انجام شده است، کالین پاول وزیر امور خارجه وقت آمریکا روز جمعه دوم مه سال ۲۰۰۳ وارد دمشق شد. پاول باور داشت که می تواند شرط های واشنگتن را بر بشار اسد تحمیل کند، اما اسد شروط پیشنهادی پاول شامل قطع روابط با حزب الله لبنان، جنبش حماس فلسطین و ایران را نپذیرفت و در مقابل حمایت خود را از مقاومت در عراق را آغاز کرد، مقاومتی که درس (شکست) به ارتش آمریکا داد و آن را وادار به خروج از عراق در سال ۲۰۱۱ کرد.

مرحله دوم شکست آمریکا از جانب بشار اسد در سال ۲۰۰۶ و زمانی که واشنگتن پل نظامی و دیپلماتیک خود را برای حمایت از اسرائیل در تهاجم نظامی این رژیم علیه لبنان و حزب الله در تابستان سال ۲۰۰۶ (جنگ ۳۳ روزه در ژوئیه سال ۲۰۰۶) گشود، اتفاق افتاد. در حالی که سوریه یک پل پشتیبانی موشکی از مبارزان حزب الله را باز کرد و حزب الله توانست در این جنگ بر اسرائیل پیروز شود و در پایان جنگ ۳۳ روزه شروط خود را بر آن تحمیل کند.

مرحله سوم شکست آمریکا در برابر بشار اسد به اقدام سوریه در میزبانی از حماس به عنوان یکی از جنبش های مقاومت برمی گردد. جنبش حماس تا سال ۲۰۱۱ در سوریه حضور داشت و هیج تعرض و بدرفتاری با آن نشد. در سال ۲۰۰۸ و تهاجم نظامی اسرائیل به نوار غزه، رهبران حماس در سوریه حضور داشتند. در واقع با حمایت سوریه، اسرائیل نتوانست حماس را شکست دهد.

مرحله چهارم: پس از جنگ سال ۲۰۰۶، محور واشنگتن و متحدان منطقه ای آن مقدمات یک جنگ بزرگ علیه سوریه را فراهم کرد و این جنگ سال ۲۰۱۱ آغاز شد. واشنگتن و متحدان منطقه ای آن از برخی عوامل داخلی و منطقه ای برای شعله ور کردن حوادث ۲۰۱۱ علیه سوریه به ویژه ارتش آن استفاده کردند، با آغاز جنگ در سوریه تعداد زیادی از کشور های منطقه و غربی به واشنگتن پیوستند و ورود هزاران تروریست افراطی از سراسر جهان برای جنگ در سوریه آغاز شد و همزمان برخی گروه های معارض داخلی در کنار حمایت گسترده رسانه های جهانی و عربی فعالیت خود علیه دولت سوریه را آغاز کردند و پل ها و خطوط پشتیبانی از تروریست ها در مناطق شمال، جنوب، شرق و غرب سوریه گشوده شد. اما بشار اسد با اتکا به نهاد های داخلی و مردم سوریه که در کنار ارتش ایستادند و از آن حمایت کردند، توانست در این جنگ بزرگ پیروز شود.

پنجمین شکستی که بشار اسد به واشنگتن وارد کرد، بیانیه اخیر دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا برای خارج کردن نظامیان این کشور از سوریه بود. دمشق اعلام کرده بود مرحله بعدی نبرد ارتش سوریه پس از آزاد سازی استان ادلب، منطقه شرق فرات خواهد بود. پایگاه های آمریکا برای حمایت از شبه نظامیان کرد در مناطق شرق فرات قرار دارند.

انتهای پیام/
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «اسپوتنیک: بشار اسد با تحمیل پنج شکست پی درپی آمریکا را به زانو درآورد» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.