ضرورت ورود سرمایه گذاران بخش خصوصی در توسعه آبدرمانی های نیر



ایسنا/اردبیل عضو هیئت رئیسه شورای عالی استان ها ضرورت ورود بخش خصوصی برای سرمایه گذاری در آبدرمانی ها و آب معدنی نیر را یادآور شد و گفت: از آنجایی که شهرستان نیر از منابع آبی غنی برخوردار است حمایت مسئولان محلی و شورای شهر در زمینه جذب سرمایه گذاران می تواند به تقویت این بخش کمک کند.

غلامرضا ضیائی ۲۳ تیرماه در نشست اعضای شورای اسلامی استان اردبیل با مدیرعامل آب منطقه ای اردبیل با قدردانی از مدیریت شایسته آب منطقه ای استان در پیگیری برای اجرای طرح های مختلف اظهار کرد: شهرستان نیر از منابع غنی آب های گرم و سرد برخوردار است که در سطح ملی به آب شهر ایران معروف شده است.

ضیائی گفت: اکثر آبگرم های معدنی شهرستان متاسفانه به صورت سنتی اداره می شود و هیچگونه سرمایه گذاری دولتی و حتی بخش خصوصی در این زمینه انجام نشده است.

وی افزود: باید امکانات رفاهی، اقامتی و پذیرایی برای ماندگاری توریسم در این منطقه ایجاد شود تا درآمد بیشتر نصیب نیر و مناطق همجوار شود.

عضو هئیت مدیره شورای عالی استان ها با دعوت از سرمایه گذاران برای حضور در نیر تصریح کرد: این شهرستان از ظرفیت های بی نظیری در بخش منابع آب برخوردار است که شهرک تخصصی آب و تولید انواع آبدرمانی ها و نوشیدنی ها در این منطقه ظرفیت عظیمی را در این شهرستان برای حضور و مشارکت سرمایه گذاران به وجود آورده است.

ضیائی افزود: متاسفانه از این قابلیت استفاده مناسب نشده در حالی که عمده آب های گرم این شهرستان تا ۸۰ درصد به بالیقلوچایی سرازیر می شود.

عشو هیئت رئیسه شورای عالی استان ها بیان کرد: با همکاری بخش خصوصی آبگرم برجلو در نیر اجرایی شده و شهرک تخصصی آب نیز در سال های اخیر فعالیت خود را با حضور سرمایه گذاران آغاز کرده در حالی که بیشتر از این می توان از منابع آب این شهرستان در مسیر توسعه و پیشرفت منطقه استفاده کرد.

ضیائی به تعیین تکلیف سرمایه گذار پروژه سقزچی اشاره کرد و گفت: بعد از سال ها اختلاف و معلق ماندن اجرای این پروژه با خلع یدی که از سرمایه گذار قبلی پروژه شده امیدواریم فرصت حضور و مشارکت بخش خصوصی به بهترین شکل در این مجموعه فراهم آید.

وی افزود: ما به راحتی می توانیم با جذب سرمایه گذار از منابع آب گرم و سرد این شهرستان در راستای توسعه و تحول اقتصادی و اشتغال استفاده کرده و فرصت های بی نظیری را در این بخش فراهم کنیم.

عضو هیئت رئیسه شورای عالی استان ها با اشاره به ابتر ماندن مجتمع آبرسانی سرخاب، شهید محمدزاده و کسایی در نیر تصریح کرد: با گذشت ۲۰ سال هنوز این مجتمع ها به بهره برداری نرسیده در حالی که پیش از این باید این مجموعه ها تکمیل و راه اندازی می شد.

منطقه گردشگری بولاغلار برند طبیعت گردی ایران است

ضیائی به زیبایی طبیعی منطقه نمونه گردشگری بولاغلار اشاره کرد و گفت: این منطقه گردشگری که در سطح ایران بی نظیر است، می تواند فرصت اشتغال و تحول اقتصادی منطقه را فراهم آورد چرا که به انداره چشمه های آبگرم سرعین و پل معلق مشگین شهر برای نیر منطقه بولاغلار سودآوری اقتصادی دارد.

وی بیان کرد: طرح جامع گردشگری بولاغلار با همکاری شورا، شهرداری، فرمانداری و میراث فرهنگی در حال تدوین و تکمیل است.

ضیائی گفت: متاسفانه افزایش حرایم چشمه ها، رودخانه ها و انهار کشاورزی بدون نگاه کارشناسی و ملاحظات فنی مانع جانمایی طرح های گردشگری و همچنین سردرگمی سرمایه گذاران بخش خصوصی شده است.

وی تدوین طرح جامع بولاغلار را یادآور شد و بیان کرد: این طرح به مساحت ۲۸۳ هکتار پیش بینی شده تا امکان اجرای طرح های مختلف در این مجموعه عظیم گردشگری فراهم آید.

عضو هیئت رئیسه شورای عالی استان ها با اشاره به اعتراض اهالی ساکن در محدوده رودخانه آغلاغان چایی اظهار کرد: اهالی به حریم اعلام شده از سوی آب منطقه ای معترض هستند در حالی که با تدبیر مسئولان باید مشکلی که ممکن است مسایل امنیتی را به دنبال داشته باشد، با یک راهکار درست و منطقی رفع شود.

ضیائی گفت: علاوه بر افزایش حریم و بستر رودخانه آغلاغان نسبت به طرح تفصیلی و جامع شهری که از وسط نیر می گذرد، باعث آزار و آسیب جدی به ساخت و ساز در بیش از ۳۰۰ خانه مسکونی و ۲۰ هزار مترمربع زمین با کاربری مسکونی شده است که به نوعی آرام آرام این امر تبدیل به مشکل امنیتی برای منطقه شده است.

وی مطالبه به حق و جدی مردم و مسئولان محلی را تقلیل حریم و بستر رودخانه آغلاغان و بازگشت به حرایم اجرا شده قبلی اعلام کرد.

ضیائی خاطرنشان کرد: ما نیز معتقدیم نباید در بستر و حریم رودخانه ساخت و سازی انجام شود اما در این محدوده شرکت آب منطقه ای باید با توجه به سکونت عده ای از اهالی منطقه به نحوی برنامه ریزی و اقدامات را انجام دهد تا نارضایتی شکل نگیرد.

وی گفت: با قولی که مدیر عامل شرکت آب منطقه ای اردبیل دادند امیدواریم با همکاری شهرداری نیر مشکل به وجود آمده در حریم آغلاغان چایی و طرح های توسعه ای در منطقه گردشگری بولاغلار اجرایی و عملیاتی شود.

انتهای پیام

پرسش و پاسخ در ضرورت ورود سرمایه گذاران بخش خصوصی در توسعه آبدرمانی های نیر

گفتگو با هوش مصنوعی