دستور تأمین اعتبار برای دو جاذبه گردشگری ملایر



نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی گفت: در نخستین سفر وزیر میراث فرهنگی به ملایر دستور تأمین اعتبار برای یخچال میرفتاح و شهر زیرزمینی سامن گرفته شد.

محمد کاظمی در گفت وگو با ایسنا، به وجود جاذبه های گردشگری فراوان و قابل توجه در سطح این شهرستان اشاره و اظهار کرد: دو جاذبه گردشگری ملایر نیازمند تأمین اعتبار بودند که شامل یخچال میرفتاح و شهر زیرزمینی سامن هستند.

وی با بیان اینکه یخچال میرفتاح در جریان بارندگی های ابتدای سال تخریب و نیمه کاره مانده بنابراین دستور تأمین اعتبار لازم برای بازسازی آن از وزیر میراث فرهنگی گرفته شد، افزود: ساختمان ورودی شهر زیرزمینی سامن نیز در حال ساخت است و نیاز به تأمین اعتبار داشت که دستور پرداخت اعتبارات آن نیز از سوی وزیر صادر شد.

کاظمی در بخش دیگری از سخنانش به ثبت ملایر به عنوان شهر ملی مبل و منبت اشاره کرد و افزود: این برند، جهشی بزرگ در راستای ارتقاء فرهنگ، اقتصاد و گردشگری ملایر به وجود آورد اما نباید به همین مقدار اکتفا کرد و برای ثبت جهانی مبل و منبت ملایر تلاش می کنیم.

وی به حضور مکرر مسئولان کشوری در ملایر به منظور بررسی زیرساخت های لازم برای جهانی شدن مبل و منبت ملایر اشاره کرد و گفت: تا کنون دو بار معاون صنایع دستی وزارت میراث فرهنگی به ملایر سفر کرده و چندین بار نیز به دنبال حضور وزیر میراث فرهنگی در ملایر بودیم.

کاظمی بازدید اخیر وزیر میراث فرهنگی از کارگاه ها و نمایشگاه های مبل و منبت ملایر را مثبت ارزیابی کرد و ادامه داد: کارهای مقدماتی برای تحقق این امر در شهرستان انجام و پروپوزال به تهران ارسال شده است.

وی به قول مساعد مونسان در زمینه ثبت جهانی منبت ملایر اشاره و خاطرنشان کرد: باید روال عادی این ثبت طی شود همچنین کارشناسان بین المللی ثبت جهانی باید به ملایر سفر کرده و در جریان توانمندی ها و ظرفیت بالای این هنر- صنعت در ملایر قرار بگیرند.

نماینده مردم ملایر در خانه ملت در ادامه به سفر روز گذشته رئیس جمعیت هلال احمر کشور به ملایر اشاره کرد و گفت: جمعیت هلال احمر این شهرستان از نظر امکانات، تجهیزات، زیربنا و ساختمان نسبت به سایر شهرستان ها محروم است بنابراین سعی کردیم این محرومیت ها را با تکمیل تجهیزات تا حدودی رفع کنیم.

وی با تأکید بر اینکه باید زمین متعلق به جمعیت هلال احمر ملایر با هزار و ۵۰۰ مترمربع زیربنا واقع در نقطه مرکزی شهر باید هرچه سریع تر تعیین تکلیف شود، افزود: مقرر شد جلسه ای با حضور شهرداری، سازمان جمعیت هلال احمر و بحش خصوصی تشکیل و تصمیم های لازم اتخاد شود.

عضو شورای جمعیت هلال احمر استان همدان ادامه داد: با توجه به اینکه انبار تدارکات و واحدی برای آموزش جوانان در ملایر نداریم، رئیس جمعیت هلال احمر کشور در این سفر قول مساعد داد برای واحد جوانان ملایر مکان مناسبی احداث شود.

وی بازدیدهای رئیس جمعیت هلال احمر و بررسی مشکلات و نیازمندی های ملایر را اثرگذار دانست و افزود: امیدواریم با قول های مساعدی که داده شده است، بتوانیم مشکلات این سازمان را در شهرستان رفع کنیم.

کاظمی با بیان اینکه نگاه مردم به جمعیت هلال احمر مثبت است، تأکید کرد: در زلزله سال گذشته و سیل امسال جمعیت هلال احمر ملایر با توجه به محدودیت امکانات و تجهیزات، خوب و به موقع عمل کرد.

نماینده مردم ملایر در مجلس همچنین به نشست خود با معاون اول رئیس جمهور اشاره کرد و افزود: در این جلسه موضوعات مختلف منطقه و کشور و دغدغه ها و نیازهای مختلف شهرستان مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

کاظمی به عدم تخصیص اعتبار و یا تأمین قیر مورد نیاز پروژه های مختلف از آغاز سال ۹۸ و وعده تأمین ۴ میلیون تن قیر برای پروژه های عمرانی توسط وزارت نفت، اشاره کرد و گفت: در این نشست خواستار تأمین قیر مورد نیاز برای بهسازی روستاها، مناطق بازآفرینی شهری و … شدیم و از معاون اول رئیس جمهور خواستیم تا موضوع در هیئت دولت طرح و اقدامات مقتضی پیرامون رفع مسأله صورت پذیرد.

انتهای پیام

پرسش و پاسخ در دستور تأمین اعتبار برای دو جاذبه گردشگری ملایر

گفتگو با هوش مصنوعی