اختصاص ۱۰۰ میلیارد ریال به ارتقا سرانه های آموزشی در کردستان- اخبار کردستان - اخبار استانها تسنیم



هاشم ناظمی جلال در گفت وگو با خبرنگار تسنیم در سنندج با اشاره به وضعیت مدارس در این روزها، هر گونه تعطیلی کلاس های درسی به واسطه فراخوان های ضدانقلاب را تکذیب کرد و اظهار داشت: استان کردستان سه هزار و ۱۷۶ مدرسه و آموزشگاه داشته که با ۳۲۰هزار دانش آموز و ۲۴ هزار فرهنگی روند آموزش در این مکان ها در جریان است.

وی با بیان اینکه تاکنون در حوزه آموزش ابتدایی مشکلی نداشته ایم، افزود: در حوزه آموزش متوسطه از ۴۰۸ دبیرستان، تعدادی از دانش آموزان ۵۰درصد دبیرستان ها غیبت داشته که رقم بسیار ناچیزی با ۳۲۰ هزار دانش آموز جمعیت استان است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کردستان با اشاره به اینکه روز گذشته و امروز نیز همانند روال قبلی هفته های گذشته کلاس های درسی دایر و آموزش به صورت حضوری انجام شد، تصریح کرد: عدم حضور دانش آموزان در کلاس های حضوری مشکلاتی در روند یادگیری به وجود خواهد آورد همان گونه که در ۲٫۵سال دوران کرونایی مسائل آموزشی تحت شعاع این آسیب ها قرار گرفت و آموزش ها به صورت مجازی پیگیری می شد.

وی با اذعان به اینکه جدا از بحث آموزش، حتی دانش آموزان پس از دوران کرونایی به دلیل کبود تحرک چاق تر و تنبل تر شدند، گفت: حضوری بودن مدارس بسیار باارزش تر از فضای مجازی بوده و در همین راستا امسال تمام مدارس و روند تربیت و آموزش در استان به صورت حضوری بازگشایی شد.

دانش آموزان در کلاس ها غیبت نکنند

ناظمی جلال با یادآوری اینکه زیربنای هرسال تحصیلی سه ماهه پاییز بوده و در صورت از دست دادن این فرصت، ۹۰درصد موفقیت ها و فرصت ها از دست دانش آموزان و معلمان خارج شده است، خاطرنشان کرد: در دی ماه امتحانات نوبت اول بوده و عدم حضور در کلاس ها باعث افت تحصیلی و عقب ماندن در روند آموزش خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه به دلیل شرایط توپوگرافی استان کردستان در برخی از روزهای فصل زمستان، در پی برودت هوا و یخ بندان مجبور به تعطیلی مدارس و آموزش از طریق فضای مجازی و سپس تعطیلات نورزو را پیش رو داریم، اذعان کرد: این روند باعث عقب ماندن دانش آموزان از درس هایشان خواهد شد، بنابراین انتظار می رود که در سه ماهه پائیز به صورت کامل سر کلاس ها حضور داشته باشند.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کردستان از والدین خواست که در این روزها بیشتر رفت وآمد و مسائل آموزشی و درسی فرزندانشان را رصد کرده و اجازه ندهند در کلاس ها غیبت کنند، به ویژه عزیزان دوران متوسطه که امسال بناشده ۴۰درصد نمرات آنان در کنکور اعمال شود.

وی از اختصاص ۱۰میلیارد تومان به ارتقای سرانه های آموزشی استان خبر داد و عنوان کرد: اگرچه دانش آموزان کردستانی جزو بااستعدادترین دانش آموزان کشور بوده و همواره در آزمون، جشنواره و المپیاد مفتخر به کسب مدال و عنوان شده اند، اما انتظار می رود نهاد خانه نیز کمک یار آموزش و پرورش باشند تا فرزندانشان در امتحانات و کنکور نتایج خوبی بگیرند.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کردستان در پاسخ به این سؤال که با توجه به گفته خودتان دانش آموزان در دوران کرونایی آسیب هایی به آنان وارد شد، چه برنامه ای برای از سرگیری فعالیت های ورزشی آنان دارید؟ توضیح داد: اگرچه میانگین سرانه فضای ورزشی کردستان از لحاظ فضای درون مدرسه ای نسبت به میانگین کشوری مقداری پایین تر باشد اما در طول یک سال گذشته اقدامات بسیار خوبی انجام شده و در قالب طرح شهید سلیمانی ۳۵فضای ورزشی چمن مصنوعی در استان ساخته می شود.

وی با ذکر اینکه تاکنون از ۳۵ فضای ورزشی، ۲۵ فضا به بهره برداری رسیده و در اختیار دانش آموزان است، افزود: مابقی مکان ها نیز ماه آینده به بهره برداری خواهند رسید.

ناظمی جلال از احداث سالن های ورزشی و اختصاص میلیارد تومان به ارتقای سرانه ورزشی مدارس و واریز به حساب مدارس سطح استان خبر داد و ابراز داشت: مدیران مدارس بدون تشریفات اداری و با اختیار خودشان می توانند سالن های ورزشی را تجهیز کنند.

سالن های ورزشی در اختیار بانوان و آقایان قرار می گیرد

وی به اجرای طرح آزادسازی فضاهای ورزشی در سطح استان اشاره و اضافه کرد: در قالب همین طرح «شهید خرازی»، سالن های ورزشی کردستان روزهای پنج شنبه و جمعه هر هفته در اختیار بانوان و آقایان قرار می گیرد.

مدیرکل آموزش و پرورش کردستان در پایان سخنان خود با اشاره به بازی امروز تیم ملی فوتبال ایران با انگلستان، از تعطیلی تمام مدارس استان در نوبت بعد از ظهر از ساعت ۱۵:۳۰ عصر خبر داد و تأکید کرد: مدیران مدارس نسبت به هماهنگی و اطلاع رسانی کامل این تصمیم به والدین و سرویس های مدارس جهت جابه جایی فرزندان و دانش آموزان از مدرسه به خانه اقدام کنند.

انتهای پیام/۴۸۱/ن

پرسش و پاسخ در اختصاص ۱۰۰ میلیارد ریال به ارتقا سرانه های آموزشی در کردستان- اخبار کردستان - اخبار استانها تسنیم

گفتگو با هوش مصنوعی