سیستان و بلوچستان، آذر ماه میزبان برگزاری پنجمین اجلاس نماز



معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری سیستان و بلوچستان گفت: باید از تمامی ظرفیت های دستگاه های اجرایی این استان برای ترویج فریضه نماز و ارتقای جایگاه آن استفاده شود.

به گزارش ایسنا- ثریا سید زاده در نشست کارگروه اقامه نماز سیستان و بلوچستان از برگزاری پنجمین اجلاس نماز در این استان خبر داد و افزود: این اجلاس با محوریت مدارس آذر امسال برگزار می شود.

وی گفت: ارزیابی سالانه عملکرد دستگاه های اجرایی، شاخص های مختلفی دارد که یکی از مهمترین این شاخص ها اهمیت دادن به نماز توسط مدیر و کارکنان دستگاه هاست.

معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری با اشاره به اهمیت نماز در مدارس گفت: باید برای هر پایه تحصیلی برنامه ویژه ای در زمینه نماز داشت و از مشارکت والدین در این حوزه استفاده کرد.

وی بر ترویج نماز در مسیرهای ارتباطی سیستان و بلوچستان از طریق راه اندازی سکوهای نماز و مجتمع های خدمات بین راهی تاکید کرد.

مدیر ستاد اقامه نماز سیستان و بلوچستان نیز در این نشست گفت: سال گذشته ۲۶۹ برنامه در این استان در زمینه نماز اجرا شده که افزون بر ۴۳ هزار نفر تحت آموزش قرار گرفتند.

محمد سنجرانی افزود: این ستاد برای ترویج فرهنگ نماز در سیستان و بلوچستان با ۸۰ دستگاه اجرایی تفاهم نامه همکاری امضا کرده است.

احداث سکوی های نماز در محورهای موصلاتی سیستان و بلوچستان

سرپرست اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان سیستان و بلوچستان گفت: این اداره کل در راستای توسعه و ترویج فرهنگ نماز در جامعه، احداث سکوهای نماز در محورهای موصلاتی این استان را در اولویت قرار داده است.

به گزارش ایسنا، ایوب کرد در جلسه کارگروه بررسی وضعیت فضاهای اقامه نماز در محور های مواصلاتی که در محل استانداری سیستان و بلوچستان برگزار شد، افزود: طبق تعالیم دینی یکی از مهم ترین وظایف حکومت اسلامی فراهم سازی شرایط اقامه نماز در جامعه است که احداث نمازخانه از بسترهای ضروری عمل به این فریضه الهی می باشد.

وی گفت: با توجه به شرایط خاص استان نظیر وسعت زیاد و پراکندگی جمعیت و همچنین شرایط اقلیمی، این اداره کل علاوه بر صدور مجوز فعالیت مجتمع های خدمات رفاهی بین راهی، احداث سکوهای نماز در جاده ها را مورد توجه ویژه قرار خواهد داد.

سرپرست اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان سیستان و بلوچستان افزود: راه اندازی هر چه بیشتر مجتمع های خدماتی بین راهی ضمن کاهش تصادفات رانندگی منجر به ترویج فرهنگ نماز می شود. در حال حاضر ۳۱ مجتمع خدماتی رفاهی بین راهی در طول محورهای موصلاتی سیستان و بلوچستان فعالیت می نمایند که این تعداد با توجه به وسعت و طول راه های استان، بسیار کمتر از میانگین کشوری است و لازم است از طریق صدور مجوز راه اندازی جایگاه سوخت در مجتمع های جدید توسط مراجع ذیصلاح، جهت فعالیت و سرمایه گذاری بخش خصوصی انگیزه ایجاد کرد.

انتهای پیام
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «سیستان و بلوچستان، آذر ماه میزبان برگزاری پنجمین اجلاس نماز» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.