۲۶ نقطه حادثه خیز در استان سمنان اصلاح و ایمن سازی شد



به گزارش خبرگزاری تسنیم از سمنان، سرهنگ موسی بزرگی بعدازظهر امروز در جلسه راهبری تصادفات استان سمنان به ارائه گزارشی در مورد تصادفات معابر درون شهری در ۱۰ ماهه نخست امسال اشاره کرد و اظهار داشت: در این حوزه شاهد کاهش تصادفات فوتی به میزان ۱۹ درصد و کاهش تصادفات جرحی به میزان هشت درصد بوده ایم.

وی تعداد تصادفات فوتی معابر درون شهری در استان در ۱۰ ماهه نخست امسال را ۲۶ نفر عنوان کرد و گفت: در مدت مشابه سال قبل ۳۵ فقره تصادف فوتی معابر درون شهری اتفاق افتاده است و این آمار و ارقام نشان می دهد ۱۹ درصد امسال تصادفات فوتی معابر درون شهری کاهش یافته است.

رئیس پلیس راهور استان سمنان در مورد تصادفات موتورسیکلت نیز گفت: تصادفات موتورسیکلت با تعداد ۲ هزار و ۵۶۱ فقره بیشترین فراوانی را در تصادفات معابر درون شهری استان سمنان برحسب نوع وسیله نقلیه به خود اختصاص داده است.

سرهنگ بزرگی گفت: ایمن سازی نقاط حادثه خیز راه های ارتباطی استان در دستور کار قرار دارد.

وی عنوان کرد: از ابتدای سال ۹۸ تاکنون چهار جلسه شورای ترافیک استان با ۳۲ مصوبه برگزارشده است.

رئیس پلیس راهور استان سمنان گفت: ۷۵ درصد از مصوبات شورای ترافیک استان در سال جاری اجرایی شده است.

مراکز کنترل ترافیک موجود در استان سمنان تقویت شود

منوچهر فخری بعدازظهر امروز در جلسه راهبری تصادفات استان سمنان با اشاره به مهم ترین عوامل توسعه یافتگی و پیشرفت استان سمنان اظهار داشت: توسعه، بهبود و بازسازی و نگهداری از راه های ارتباطی یکی از مهم ترین علل توسعه یافتگی است.

وی در ادامه به مهم ترین عوامل اثرگذار در افزایش آمار و ارقام تصادفات جاده ای اشاره کرد و افزود: بی توجهی به توسعه زیرساخت های حمل ونقل و ترافیک، بی توجهی به کیفیت خودروها و تغییر نیافتن فرهنگ ترافیکی می تواند نقش مهمی در وقوع تصادفات داشته باشد.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار سمنان با بیان اینکه تصادفات جاده ای دومین عامل مرگ ومیر انسان ها در دنیا محسوب می شود؛ باید در این زمینه تدابیر ویژه ای اتخاذ شود تأکید کرد: باید سهم هر یک از دستگاه های اجرایی در امر کاهش تصادفات موردبررسی قرار گیرد.

فخری بیان کرد: در استان سمنان سه هزار و ۸۳۸ کیلومتر راه ارتباطی وجود دارد و ۵۰ درصد کریدور مشهد به تهران نیز در حوزه استحفاظی این استان قرار دارد.

وی افزود: در حوزه توسعه زیرساخت های خوب و نقل جاده ای در استان سمنان اقدامات بسیار خوبی در حال اجرا است.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار سمنان به اجرای پروژه آزادراه حرم تا حرم به طول ۱۱۴ کیلومتر اشاره کرد و افزود: عملیات اجرایی باند دوم سرخه به سمنان، محور فیروزکوه به سمنان و سمنان به معلمان بسیار مهم است و باید به صورت ویژه موردتوجه قرار گیرد.

فخری به دیگر اقدامات توسعه ای در حوزه راه های ارتباطی استان اشاره کرد و ازجمله آن ها را در مسیر ترانزیت به بندرعباس در شرق استان، پروژه عباس آباد به کاهک و کریدور شاهرود به آزادشهر و دامغان، معلمان جندق اشاره کرد.

وی بر تقویت مراکز کنترل ترافیک موجود در استان سمنان تأکید کرد و گفت: باید در بودجه شهرداری های استان سمنان راه اندازی مرکز کنترل هوشمند ترافیک مدنظر قرار گیرد.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار سمنان گفت: باید شناسایی نقاط حادثه خیز استان سمنان در دستور کار قرار گیرد و اقدامات موردنیاز در این زمینه به سرعت انجام شود.

فخری با تأکید بر افزایش مراکز خدمات رفاهی بین جاده ای گفت: مصوبات جلسه شورای ترافیک استان، ایمنی راه ها و راهبری تصادفات استان باید به صورت ویژه پیگیری شوند.

انتهای پیام/۳۶۳/ ت
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «۲۶ نقطه حادثه خیز در استان سمنان اصلاح و ایمن سازی شد» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.