حمایت از ۲ هزار و ۵۸۲ نخبه و استعداد برتر حوزوی



حجت الاسلام محمدمهدی راستگو در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: حدود ۴ هزار نفر از نخبگان و استعدادهای برتر توسط مرکز امور نخبگان و استعدادهای برتر حوزه های علمیه شناسایی شده اند که تعدادی از این افراد به دلیل اتمام تحصیلات و دلایل دیگر از طرح های حمایتی خارج شده اند.

وی افزود: در حال حاضر ۱۴۰ نخبه و برگزیدگان و ۲ هزار و ۴۴۲ استعداد برتر مشمول حمایت های مرکز امور نخبگان و استعدادهای برتر حوزه های علمیه قرار می گیرند.

وی در مورد تفاوت نخبگان و استعدادهای برتر حوزوی، تصریح کرد: نخبگان افرادی هستند که در یکی از مأموریت های حوزه از جمله در عرصه های تبلیغ، تدریس و پژوهش تأثیرگذاری ویژه و بالفعل دارند. این افراد حداقل باید ۴۰ سال سن داشته باشند.

حجت الاسلام راستگو افزود: استعدادهای برتر شامل حوزویانی هستند که به تاثیرگذاری تام نرسیده و اگر حمایت شوند به نخبگان بالفعل تبدیل می شوند. اینها نخبگان بالقوه هستند که باید کمتر از ۴۰ سال سن داشته باشند.

وی شناسایی و توانمندسازی استعدادهای برتر را مهم ترین اولویت مرکز امور نخبگان و استعدادهای برتر حوزه های علمیه ذکر کرد و گفت: در این راستا طرح توانمندسازی استعدادهای برتر حوزه های علمیه به منظور ارتقای سطح علمی، معنوی و مهارتی نخبگان و استعدادهای برتر تصویب شده است.

حجت الاسلام راستگو افزود: بر اساس این طرح، بعد از شناسایی استعدادهای برتر طلاب جوان که زیر ۴۰ سال هستند، عملیات توانمندسازی آنها در چند عرصه برنامه ریزی شده و اجرا می شود.
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «حمایت از ۲ هزار و ۵۸۲ نخبه و استعداد برتر حوزوی» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.