اصفهان در سوگ اخوت



ایسنا/اصفهان محمدرحیم اخوت، داستان نویس معاصر اصفهان، بنا به گفته یکی از نزدیکانش، بعد از تحمل مدتی فراموشی، در اثر کهولت سن و عواقب آن، درگذشت.

محمد رحیم اخوت، صبح امروز(شنبه، ۲۳بهمن) بعد از تحمل دوران فراموشی و کهولت سن، در ۷۶ سالگی، دارفانی را وداع گفت.

حامد قصری که یکی از شاگردان محافل داستان خوانی اخوت بوده است، در گفت وگو با خبرنگار ایسنا گفت: اولین داستان های اخوت در ایام نوجوانی اش در کانون فکری کودکان و نوجوانان، با تیراژ بالا به چاپ رسید.

بهترین اثر اخوت، «نام ها و سایه ها»ی او است که به گفته قصری، تمام جوایز داستان نویسی ایران از جمله جایزه گلشیری را کسب کرده بود.

بنابر گفته های شاگرد اخوت، او اوایل در داستان نویسی از هوشنگ گلشیری و بهرام صادقی تاثیر می پذیرفته، ولی بعدها و به مرور زمان قلم خودش را پیدا کرده و نویسنده مستقلی شد.

قصری اظهار کرد: فضای نوشته های این داستان نویس معاصر، اکثرا اصفهان است و نشانه شناسی اصفهان و نقل به تاریخ قاجار و معاصر در داستان هایش وجود دارد.

شاگرد اخوت ضمن بیان این مطلب که مرحوم اخوت در زمینه تئاتر هم فعال بوده است، گفت: اخوت همیشه بدون هیچ حزب و گروهی، دغدغه ادبیات و هنر داشت.

به نظر قصری "نسلی در خانه محمد رحیم اخوت پرورش یافته که امروز داستان نویس های مطرح ایران هستند و اخوت معلم خوبی برای سه نسل بوده که به صورت خواسته و ناخواسته، در تربیت هنرآموزان داستانی موفق عمل کرده است.

وی معتقد است که با رفتن اخوت، اصفهان یکی از داستان نویس های مهم خود را از دست داد و شاید تا ۱۰۰ سال آینده همانندش را نداشته باشد.

محمدرحیم اخوت، متولد آذر ۱۳۲۴، از نویسندگان ایرانی- اصفهانی است. این نویسنده در کارنامه اش رمان هایی با عنوان «تماشا»، «نام ها و سایه ها» و « نمی شود» و داستان های کوتاه و بلند دارد.

انتهای پیام

پرسش و پاسخ در اصفهان در سوگ اخوت

گفتگو با هوش مصنوعی