۸۰۰ کپسول اکسیژن به دانشگاه علوم پزشکی اراک اهدا شد



به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک ، بی توجهی به پروتکل های بهداشتی پیک های سنگین کرونایی را به دنبال دارد و علاوه بر افزایش فشار کاری کادر درمان و فرسودگی تجهیزات پزشکی این پیک ها بیمارستان ها و ظرفیت های درمانی بیشتری را اشغال می کنند.

در پیک چهارم کرونا در استان مرکزی بسیاری از مراکز درمانی از جمله بیمارستان ولیعصر(عج) به سانتر کرونا تبدیل شد و اکنون با ایجاد یک ثبات در بیماری کرونا تعداد بستری ها اندکی کاهش یافته و موجب بازگشت برخی از بیمارستان ها و مراکز درمانی به روند پیشین خود شده است و در کنار دشواری ها و فشاری که شیوع ویروس کرونا بر روی دانشگاه علوم پزشکی وارد کرده است صنایع، خیران و اقشار مختلف مردم به صحنه آمدند و با تامین نیازهای لازم سعی در کمک به کادر درمان و دانشگاه دارند.

بهنام محمودیه در گفت وگو با خبرنگار تسنیم، با اشاره به آخرین وضعیت فعالیت بیمارستان ولیعصر(عج) در زمینه بستری بیماران کرونایی اظهار داشت: در این مرکز مبتلایان جدید به ویروس کرونا پذیرش نمی شوند و فقط بیماران کرونایی قبلی خدمات درمانی و مراقبت های لازم را تا زمان ترخیص دریافت می کنند.

وی افزود: مرکز درمانی و آموزشی حضرت ولیعصر(عج) اراک به عنوان سانتر ارتوپد و تروما(تصادف) فعالیت می کند به همین منظور قرار شد از این پس بیماران کرونایی جدید در این بیمارستان بستری نشوند و در اورژانس های این مرکز بیماران کرونایی وجود ندارند و روند گذشته خود را آغاز کرده است.

رئیس بیمارستان حضرت ولیعصر(عج) اراک خاطرنشان کرد: اکنون در بخش بستری(نورولوژی) و icu این بیمارستان ۳۵ بیمار کرونایی تحت نظارت و مراقبت هستند.

محمودیه بیان کرد: همکاران بهداشت و درمان ما با وجود خستگی های جسمی و دغدغه ها و دل نگرانی های ذهنی بدون وقفه در حال خدمت رسانی هستند و با تمام قوا از بیماران مراقبت می کنند و تا ریشه کنی و نابودی این ویروس کنار نمی کشند.

وی ادامه داد: کادر بهداشت با نهایت دقت و سرعت افراد و گروه های هدف را واکسینه می کنند تا از آمار مرگ و میر بکاهند ولی در این میان نیاز است شهروندان رسالت اجتماعی مهم خود که همان رعایت شیوه نامه های بهداشتی است را با جدیت دنبال کنند تا هر چه سریع تر از شر این ویروس راحت شویم.

رئیس بیمارستان حضرت ولیعصر(عج) اراک بیان کرد: در آستانه تعطیلات عید فطر قرار داریم و از مردم استان درخواست می کنیم شرایط را بدتر از این نکنند و از هر گونه رفتن به دورهمی و مسافرت خودداری کنند.

اهدای ۸۰۰ کپسول اکسیژن به دانشگاه علوم پزشکی

یاسر قربانی در گفت وگو با خبرنگار تسنیم، با اشاره به تامین کپسول های اکسیژن لازم اظهار داشت: با همکاری خیران و صنایع بیمارستان های اراک در حد نیاز از تجهیزات اکسیژن ساز برخوردار هستند.

وی افزود: واحدهای تولیدی ماشین سازی ۱۰۰ دستگاه، واگن پارس ۱۷۰ دستگاه کپسول ۴۰ لیتری اکسیژن، ایرالکو ۲۵ دستگاه، هپکو ۷۵ دستگاه، آذرآب ۱۰ دستگاه کپسول اکسیژن ۴۰ لیتری، انجمن پیشگامان صنعت ۱۹۰ دستگاه کپسول اکسیژن ۴۰ لیتری، خانه صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی ۱۰۰ دستگاه کپسول اکسیژن ۴۰ لیتری، سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی ۵۰ دستگاه کپسول اکسیژن ۲۰ لیتری و خیران نیز ۱۰۰ دستگاه کپسول اکسیژن ۱۰ و ۴۰ لیتری و در مجموع ۸۰۰ کپسول اکسیژن به دانشگاه علوم پزشکی اهدا کردند.

مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اراک ادامه داد: واحد تولیدی ماشین سازی علاوه بر تامین کپسول اکسیژن برای بیماران کرونایی مسئولیت شارژ کپسول های اکسیژن دانشگاه را نیز برعهده گرفته است.

قربانی ادامه داد: حمایت بی دریغ اقشار مختلف جامعه از کادر درمان موجب افزایش روحیه این قشر می شود و از دوش حوزه سلامت بار سنگینی را برمی دارد.

وی تصریح کرد: اگر کمک صنایع، خیران حوزه سلامت و مردمی که در امدادرسانی به بیماران کرونایی پیشگام هستند، نبود کادر بهداشت و درمان با مشکلات زیادی در زمینه ارائه خدمات مناسب درمانی مواجه می شدند.

انتهای پیام/۷۱۲/ی

پرسش و پاسخ در ۸۰۰ کپسول اکسیژن به دانشگاه علوم پزشکی اراک اهدا شد

گفتگو با هوش مصنوعی