تاکید وزیر فرهنگ بر تقویت پیشرانی مرکز توسعه فرهنگ و هنر در فضای مجازی



به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم؛ وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در نخستین بازدید خود از بخش های مختلف وزارتخانه، به مرکز توسعه فرهنگ و هنر در فضای مجازی رفت و در نشستی ۳ساعته با رئیس و مدیران این مرکز گفتگو کرد.

محمدمهدی اسماعیلی در نشستی صمیمی با رییس و جمعی از مدیران مرکز توسعه فرهنگ و هنر در فضای مجازی، ضمن استماع گزارشی از فعالیت ها و برنامه های این مرکز، نکات و راهکار هایی را به منظور بهبود فعالیت ها و برنامه های پیش رو برشمرد.

وی در این نشست گفت: این دیدار در واقع تأکید بر استمرار فعالیت های مرکز توسعه فرهنگ و هنر در فضای مجازی است و در ادامه مسیر باید برنامه هایی برای تقویت آن به عنوان پیشران وزارتخانه داشته باشیم.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با تاکید بر لزوم تقویت نگاه تمدنی نظام اسلامی به عنوان غایتی که حاکمیت اسلامی برای خود ترسیم کرده است، بیان کرد: باید شرایطی فراهم شود تا هدف گذاری سبک زندگی با نگاه آرمانی نظام که منجر به ظهور منجی می شود، همسو باشد.

اسماعیلی با اشاره به برنامه ها و فعالیت های مرکز، بر ارتقای سامانه های ایجاد شده و پیگیری برنامه تحولی وزارتخانه برای پیشبرد اهداف این مرکز تاکید کرد.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی همچنین ترویج و گسترش فعالیت ها و برنامه های نوآورانه مرکز مانند پویش های تولید محتوا، نشر آثار فاخر سواد رسانه ای و برنامه های آموزشی ویژه مدیران و کارشناسان را خواستار شد.

وی در ادامه، با قدردانی از فعالیت های انجام شده، بر لزوم تشکیل اتاق فکر و اندیشه ورزی مرکز توسعه فرهنگ و هنر در فضای مجازی تاکید کرد و افزود: برای نیل به اهداف مد نظر در خصوص این مرکز باید نظرات مدیران عالی دستگاه های فرهنگی کشور برای تقویت نقش پیشرانی مرکز در وزارتخانه و تنظیم تفاهم نامه همکاری مشترک با سایر بخش های وزارتخانه مورد توجه قرار گیرد.

همچنین در ابتدای این نشست، محمدرضا بهمنی رییس مرکز توسعه فرهنگ و هنر در فضای مجازی «رویکرد تمدنی» را رویکردی جامع برای تعیین الگوی مواجهه دستگاه های فرهنگی با تحولات فضای مجازی توصیف کرد و گفت: ما در این مرکز با اتخاذ چنین رویکردی و برای ارتقای نقش وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در فضای مجازی، افق حرکت را «پیشرانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در فضای مجازی» تعریف کرده ایم.

بهمنی توسعه کاربست فناوری های فرهنگی، جریان شناسی و جریان سازی فرهنگی، تولید و نشر محتوا های ارزشی و انقلابی، توسعه پلتفرم های فرهنگی، هنری و رسانه ای، اعتلای الگوی سبک زندگی اسلامی ایرانی با توجه به تحولات فضای مجازی و اعتلای جایگاه حکمرانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در فضای مجازی را به عنوان اهم ابعاد پیشرانی این مرکز در وزارتخانه برشمرد.

در ادامه این نشست معاونان و مدیران بخش های مختلف مرکز توسعه فرهنگ و هنر در فضای مجازی اهم شاخص های عملکردی مجموعه خود را به وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ارائه دادند.

وزیر فرهنگ در پایان این دیدار، از استودیوی تولید محتوای مرکز توسعه فرهنگ و هنر در فضای مجازی نیز بازدید کرد.

انتهای پیام/

پرسش و پاسخ در تاکید وزیر فرهنگ بر تقویت پیشرانی مرکز توسعه فرهنگ و هنر در فضای مجازی

گفتگو با هوش مصنوعی