شناسایی دانش‌آموزان نیازمند به تلاش در طرح حامی - تسنیم



رضوان حکیم زاده در گفت وگو با خبرنگار تسنیم در اردبیل با بیان اینکه شناسایی دانش آموزان نیازمند به تلاش و قابل قبول برای ارائه آموزش های رایگان آغاز شده است، اظهار کرد: برای دانش آموزان نیازمند به تلاش و قابل قبول در دروس علوم، ریاضی و فارسی برگزاری کلاس های جبرانی از بهمن ماه شروع شده و تمرکز ما بر تقویت تحصیلی این دانش آموزان در یک ماه آینده است.

وی تصریح کرد: دانش آموزانی که در نیم سال اول و در ارزیابی توصیفی قابل قبول شناخته شدند با حضور در این کلاس ها به صورت رایگان از فرصت آموزشی جدید بهره برده و ضعف تحصیلی آنها برطرف می شود.

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش گفت: این موضوع با جدیت پیگیری می شود و امیدواریم با مشارکت و همراهی خانواده ها در اجرای این طرح بتوانیم به نتایج قابل قبولی رسیده و دانش آموزان را که نیاز به آموزش بیشتر و تلاش مضاعف دارند، برای نیم سال دوم آماده حضور در امتحانات کنیم.

حکیم زاده افزود: طرح حامی ویژه دانش آموزان مقطع ابتدایی است و قطعا تا خردادماه با هدف جبران کاستی ها و ضعف دانش آموزان در حوزه تحصیلی برگزار می شود و امیدواریم ۶۲۳ هزار دانش آموز نیازمند در کشور در اجرای این طرح مهارت بیشتری را کسب کرده و ضعف تحصیلی آنها در دروس ریاضی، فارسی و علوم برطرف شود.

هنوز آمار دقیق کمبود معلم ابتدایی مشخص نیست

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش در ادامه خاطرنشان کرد: بحث اتاق وضعیت به صورت مرتب جلسات خود را برگزار می کند و با ارسال بخشنامه ساماندهی نیروی انسانی به استان ها تلاش می کنیم تا کمبود نیروی انسانی در مقطع ابتدایی را به درستی و دقیق احصا کنیم.

وی اضافه کرد: امسال با استفاده از ظرفیت های قانونی به ویژه اخذ مجوز استخدامی سعی ما بر این خواهد بود تا زودتر از مهرماه ساماندهی معلمان و آموزگاران را در مقطع ابتدایی انجام داده و کمبودها را به نحوه شایسته جبران کنیم.

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش بهترین روش برای رفع کمبودها را جذب نیرو از طریق استخدام و همراهی فارغ التحصیلان دانشگاه فرهنگیان عنوان کرد و ادامه داد: کمبود نیروی انسانی جبران خواهد شد ولی در حال حاضر برآورد دقیقی از این کمبودها نداریم.

استان اردبیل پیشتاز در اکثر شاخص های مقطع ابتدایی

حکیم زاده به سفر ۲ روزه خود به استان و حضور در جمع مدیران، معلمان و دانش آموزان اشاره کرد و یادآور شد: به عنوان نماینده وزیر در طرح نماد در استان اردبیل حاضر شده و از نزدیک با مشکلات و نارسایی ها آشنا شدیم.

وی بیان کرد: نشست هایی را با دانش آموزان به صورت رو در رو و خصوصی برگزار کردم که ارزشمندتر از تمامی جلسات برگزار شده، طرح نماد بود و از نزدیک با درد دل آنها آشنا شدیم.

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش تصریح کرد: استان اردبیل در بحث غربالگری و شناسایی دانش آموزان دارای مشکلات و آسیب های اجتماعی جز استان های موفق کشور است و انتظار می رود بیشتر تمرکز در کنار کارهای محتوایی، بر آموزش، توانمندسازی و پیگیری باشد.

حکیم زاده گفت: مدیران مدارس در کنار مربیان و معلمان، باید روی موضوعات و مسائل آسیب های دانش آموزی حساس بوده و با همراهی خانواده ها و نهادهای مختلف در حل آن گام های جدی بردارند.

وی افزود: استان اردبیل در بحث شاخص عملکرد دوره ابتدایی از بسیاری از استان ها پیشتاز بوده و روند رو به رشدی را در این استان شاهد هستیم.

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش در ادامه خاطرنشان کرد: در نشستی که با مدیران مدارس ابتدایی داشتیم، از نزدیک با مشکلات، دغدغه ها و نگرانی های آنها آشنا شده و ما سعی کردیم انتظارات دولت وفاق ملی را در اصلاح روش های آموزشی و ارتقای محیط یادگیری تأثیرگذار و مؤثر به مدیران و معلمان انتقال دهیم تا برای سال تحصیلی آینده این راهکارهای مؤثر راهگشا باشد.

انتهای پیام/۱۳۱

پرسش و پاسخ در شناسایی دانش‌آموزان نیازمند به تلاش در طرح حامی - تسنیم

گفتگو با هوش مصنوعی