۲ نیروگاه وفرقان و آسیابک در ساوه احداث می شود



سیدجلال شاهرخ در گفت وگو با خبرنگار تسنیم در ساوه، با اشاره به وضعیت سد الغدیر ساوه اظهار داشت: خوشبختانه به برکت بارش های اخیر هم اکنون سد الغدیر ساوه ۲۵۶ میلیون مترمکعب آب دارد، ورودی آن ۱۰۳ مترمکعب برثانیه و خروجی از دریچه تحتانی آن نیز ۲۵ مترمکعب در ثانیه است.

وی افزود: حجم کل سد ۲۷۷ میلیون متر مکعب بوده و برای سر ریز شدن آن حدود ۲۱ میلیون مترمکعب نیاز است، اگر روند بارش به همین روال ادامه داشته باشد طی روزهای آینده شاهد سرریز بودن سد خواهیم بود وسد هم اکنون در حالت پایداری قرار دارد.

رئیس امور بهره برداری از سد الغدیر ساوه تصریح کرد: روزانه ۸ تا ۹ میلیون متر مکعب به سد اضافه می شود هم اکنون باتوجه به حجم آبی موجود احداث دو نیروگاه وفرقان و آسیابک در دستور کار داریم که می تواند ۱۵ مگاوات ساعت برق تولید کنند، اما به سبب باز شدن دریچه تحتانی آب خارج شده و شرایط تولید برق را نداریم، زیرا ترانس برق ندارد، به محض بسته شدن دریچه تحتانی شرایط برای تولید برق تا ۱۵مگاوات برق فراهم می شود.

شاهرخ بیان کرد: در سال های گذشته آبی که به بخش کشاورزی تخصیص داده می شد به صورت جیره بندی بود اما خوشبختانه امسال به سبب حجم مناسب آب سعی داریم آب قابل ملاحظه ای به بخش کشاورزی اختصاص داده شود.

وی ادامه داد: خوشبختانه در حوزه آب شرب نیز از لحاظ کمی مشکلی نداریم و از طرفی باتوجه اضافه شدن آب های جدید، کیفیت آب شرب نسبت به سال های گذشته بهتر شده، تی دی سی آب در سال های گذشته ۳ هزار و۵۰۰ تا ۴ هزار و ۵۰۰ بود که هم اکنون تی دی سی آب یک هزار است.

رئیس امور بهره برداری از سد الغدیر ساوه تصریح کرد: بین ۳۰ تا ۳۵ درصد آب شرب از آب سد ومابقی از منابع آب های زیر زمینی تامین می شود، با توجه به بهبود کیفیت سد به مراتب از شوری آب شرب ساوه کمتر شده واین نوید را می دهد که ما آب مطلوبی به اداره آب وفاضلاب می دهیم.

انتهای پیام/ش
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «۲ نیروگاه وفرقان و آسیابک در ساوه احداث می شود» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.