توصیه نماینده ولی فقیه در استان کردستان به دانش آموزان؛ «انگیزه، امید و تلاش» را از دست ندهید- اخبار کردستان - اخبار استانها تسنیم



به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، حجت الاسلام والمسلمین عبدالرضا پورذهبی عصر امروز در دیدار با اعضای بسیج دانشجویی استان کردستان که در دفتر نماینده ولی فقیه برگزار شد، در پاسخ به درخواست جوانان برای ملاقات و برگزاری جلسات به صورت متداوم اظهار داشت: هیچ محدودیتی برای دیدار با اقشار مختلف به ویژه دانش آموزان در فصل های مختلف بر اساس برنامه و زمان بندی مشخص نداریم.

وی با بیان اینکه دیدار و تکریم جامعه نخبگان و جوانان یکی از تأکیدات رهبر معظم انقلاب و جزو برنامه های اولویت دار در استان است، گفت: هر ماه می توانیم ملاقات و نشست با دانش آموزان کردستانی داشته باشیم.

نماینده ولی فقیه در استان کردستان در ادامه با اشاره به اینکه اکنون دولت جدید مستقر شده و انتقادات گذشته را می توانید اکنون از حوزه های مربوطه پیگیری کنید، تصریح کرد: برخی از دغدغه ها و خواسته های امروز دانش آموزان تخصصی و باید از طریق مجاری قانونی و آموزش و پرورش دنبال شود.

وی با بیان اینکه کارهای بسیج تابع بودجه نیست و بسیجیان همواره بسیجی وار برنامه ها را دنبال می کنند، افزود: قبل از انقلاب علی رغم همه کمبود امکانات اما جوانان بسیجی با روحیه جهادی فعالیت می کردند، بنابراین اکنون نیز نباید کارها به بهانه نبود بودجه تعطیل شود.

پورذهبی با تأکید بر اینکه باید بودجه های حوزه دانش آموزی در حوزه و جای خود هزینه شود، عنوان کرد: برخی از فعالیت های این بخش ۲۰۰ تا ۳۰۰ میلیون تومان هزینه در بر داشته در حالی که بازخوردی هم ندارد.

وی برگزاری اردوهای راهیان نور را اقدامی ارزشمند دانست و خاطرنشان کرد: نقطه به نقطه کردستان به خون شهدا آغشته شده و سراسر استان محلی مناسب برای میزبانی از زائران راهیان نور است. کردستان شهدا و حماسه آفرین های زیادی از زن و مرد در طول تاریخ داشته که باید جوانان با آنان آشنا شوند.

نماینده ولی فقیه در استان کردستان با تأکید بر اینکه دانش آموزان همزمان با طرح و بیان مشکلات، راهکار نیز ارائه بدهند، ابراز داشت: جوانان «انگیزه، امید و تلاش» را از دست ندهید و این روحیه و فرهنگ را در جامعه ترویج دهند چراکه به فرموده رهبر معظم انقلاب، ناامید کردن مردم جفاست.

وی با ذکر اینکه جوانان بسیجی امید را در جامعه تزریق کنند، افزود: اقدامات انجام شده در حوزه های مختلف نسبت به قبل از انقلاب در استان در حوزه زیرساخت ها، احداث و وجود دانشگاه های کردستان، علوم پزشکی و فرهنگیان، کتابخانه، مساجد و … برای مردم بازگو شود.

حجت الاسلام والمسلمین پورذهبی یادآور شد: حدود ۱۰۰میلیارد تومان از محل سفر پر خیر و برکت رهبر معظم انقلاب به کردستان برای احداث و راه اندازی کتابخانه امام خامنه ای سنندج هزینه شده است که جوانان می توانند در این مکان جلسات، برنامه و فعالیت های فرهنگی برگزار کنند.

نماینده ولی فقیه در استان کردستان با بیان اینکه ردپای فرد بسیجی باید در همه جا باشد، ابراز داشت: پیشنهاد می شود که کار محتوایی و جلسات نشست و برخاست را بیشتر کنید، چراکه ضعف در انجام برنامه های فرهنگی در استان ناشی از نبود اعتبار و مکان نیست بلکه مشکل انفعال و کم کاری در این حوزه است.

اعزام ۵ هزار دانش آموز کردستانی به اردوی راهیان نور

اصغر عبدی فر، رئیس سازمان بسیج دانش آموزی استان کردستان نیز در این جلسه از اعزام ۵ هزار دانش آموز کردستانی به اردوی راهیان نور در سال گذشته علی رغم شرایط کرونایی خبر داد و اظهار داشت: امسال نیز با توجه به برنامه ریزی های انجام شده، برای درس آمادگی دفاعی دانش آموزان هماهنگی شده که عزیزان به جای نشستن در سر کلاس ها، در گلزار شهدا، یادمان های شهدا و مناطق عملیاتی راهیان نور حضور یابند و گوشه ای از حماسه آفرینی ها را از نزدیک ببینند.

وی با اعلام اینکه اردوهای راهیان نور دانش آموزان کردستانی به مناطق عملیاتی کشور از تیرماه سال جاری آغاز می شود، افزود: امیدواریم در مهرماه این ویروس کرونا به صورت کلی ریشه کن و اردوهای راهیان نور با ظرفیت بیشتر دنبال شود.

رئیس سازمان بسیج دانش آموزی استان کردستان از اجرای سه طرح تربیتی شهید مهرداد عزیراللهی برای دانش آموزان ابتدایی، شهید بهنام محمدی ویژه متوسطه اول و شهید حسین فهمیده متوسطه دوم خبر داد و گفت: هر کدام از این طرح ها ۲۰ تا ۳۰ زیرمجموعه داشته که اگر آموزش و پرورش هم کمک نکند، وظایف خود را دنبال کرده اما متأسفانه گاهی اوقات برخی سنگ اندازی ها اجازه فعالیت را به ما نمی دهد.

عبدی فر با ابراز تأسف از اینکه در طول سالیان اخیر از ۲۶ مدرسه سطح استان، متولیان مساجد به بهانه های مختلف تنها به دانش آموزان ۶ مدرسه اجازه ورود به مسجد داده اند، عنوان کرد: علی رغم همه پیگیری ها اما این دغدغه رفع نشد.

نقد به نظام آموزش و پرورش، حذف کنکور، گسترش تهاجمات فرهنگی و تهدیدات فضای مجازی، از دست دادن هویت واقعی، ضعف امکانات ورزشی و فرهنگی در مدارس، تدریس نادرست در مدارس، بی توجهی به دروس دینی، عدم رعایت عدالت اجتماعی، تبعیض اجتماعی، تبعیض آموزشی و نبود معلم در روستاها، بی توجهی به تکریم نماز و عدم اعتبار ویژه اردوهای راهیان نور از سوی آموزش و پرورش از جمله دغدغه های دانش آموزان کردستانی در این نشست بود.

انتهای پیام/۴۸۱/ش
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «توصیه نماینده ولی فقیه در استان کردستان به دانش آموزان؛ «انگیزه، امید و تلاش» را از دست ندهید- اخبار کردستان - اخبار استانها تسنیم» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.