خودنمایی گرانی در بازار کرمانشاه به دور از چشم مسئولان / افزایش افسارگسیخته قیمت کالاهای



به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمانشاه، هر چند گرانی و تورم برای مردم استان کرمانشاه واژه هایی آشنا هستند اما گاهی بیشتر از گذشته خودنمایی می کند و در این ایام که بیشتر مردم با مشکلات اقتصادی بسیاری دست و پنجه نرم می کنند به معضلی جدی تبدیل شده است.

با شیوع ویروس کرونا و تعطیلی بسیاری از کسب و کارها به تبع شرایط اقتصادی مردم تحت تأثیر قرار گرفت و با وجود اینکه به طور مداوم به مصرف مواد مغذی و تقویت جسمانی توصیه می شود اما افزایش قیمت مواد خوراکی و غذایی تهیه این کالاها را به چالش جدی برای خانواده های کرمانشاهی تبدیل کرده است.

طبیعی است که در چنین شرایطی برخی سودجویان به دنبال کسب سود بیشتر یا جبران کمبود مشتری با افزایش قیمت ها هستند اما از مسئولان انتظار می رود نظارت و بازرسی را دو چندان کنند که در غیر این صورت خطر مشکلات روحی ناشی از دغدغه های اقتصادی کمتر از کرونا نخواهد بود.

خانم سهیلی از بانوان کرمانشاهی که همسرش به دلیل شیوع کرونا بیکار شده است می گوید: به همسر من بیمه بیکاری تعلق نمی گیرد و برای تأمین معاش زندگی با مشکل روبه رو شده ایم و این در حالی است که قیمت بسیاری از کالاها نسبت به گذشته چند برابر شده است.

وی عنوان کرد: برخی کالاها همچون حبوبات بسیار کم در بازار وجود دارد و در صورت وجود هم با قیمت بسیار بالاتر از گذشته عرضه می شود.

جوادیان هم که شغل خود را در شرایط کرونا از دست داده و برای کسب درآمد مجبور شده به کارگری ساختمان روی بیاورد می گوید: من دو فرزند کوچک دارم که در این شرایط شیوع ویروس کرونا باید بتوانم حداقل میوه را برای آن ها تهیه کنم اما قیمت میوه بسیار افزایش یافته است.

وی گفت: مسئولان مدام از تشدید بازرسی و نظارت و تزریق کالا به میزان کافی در بازار صحبت می کنند در حالی که شرایط و وضعیت خلاف آن را نشان می دهد.

عباسی از دیگر شهروندان کرمانشاهی نیز با بیان اینکه اجاره بهای منزل و افزایش هزینه های زندگی به دغدغه ای جدی برای بیشتر مردم تبدیل شده است عنوان کرد: کمک یک میلیون تومانی دولت هیچ دردی را دوا نمی کند.

وی با اشاره به اینکه در برخی از فروشگاه ها اقلام تنظیم بازاری توزیع می شود گفت: هر چند جمعیت و صف طولانی خود سبب شیوع ویروس کرونا می شود اما مردم برای خرید بخشی از مواد مورد نیاز خود مجبور به ماندن در صف هستند.

این شرایط در حالی است که بر اساس اعلام ستاد تنظیم بازار استان کرمانشاه هم اکنون۱۲۴۴ تن برنج، ۱۲۴۴ تن شکر، ۶۲۲ تن مرغ منجمد و ۱۵ هزار تن گوشت قرمز منجمد در انبارها و سردخانه های استان کرمانشاه ذخیره شده است.

دارابی مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان کرمانشاه درباره قیمت ها کالاهای توزیع شده گفت: هر کیلوگرم برنج هندی ۸۰۰۰ تومان، هر کیلوگرم شکر ۵۰۰۰ تومان، هر کیلوگرم مرغ ۱۲ هزار تومان و گوشت قرمز هر کیلوگرم ۴۲ هزار تومان در بازار عرضه و در اختیار شهروندان قرار می گیرد.

وی از توزیع ۱۰۰۰ تن سهمیه شکر تنظیم بازار در ماه مبارک رمضان خبرداد و افزود: به منظور جلوگیری از شیوع کرونا این سهمیه باید به صورت بهداشتی و بسته بندی شده در اختیار مردم قرار گیرد.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان کرمانشاه گفت: بنابراین واحدهای تولیدی که ظرفیت بسته بندی دارند باید در کوتاه ترین زمان ممکن ضمن بسته بندی شکر اختصاص یافته آن را در شبکه های توزیع تعریف شده از رسوب کارگروه تنظیم بازار استان توزیع کنند.

دارابی با بیان اینکه گروه های نظارتی با اولویت کالاهای اساسی عمده فروشی ها را با دقت بیشتری رصد می کنند عنوان کرد: کالاهای تنظیم بازار ماه رمضان براساس قیمت های مصوب سازمان صمت استان توزیع می شوند و با هرگونه گران فروشی برخورد می شود.

با توجه به اینکه برخی از اصناف هنوز تعطیل هستند و بسیاری از خانواده ها با مشکلات اقتصادی روبه رو هستم. از مسئولان انتظار می رود نظارت بر بازار و تأمین اقلام اساسی را در اولویت برنامه های خود قرار دهند.

انتهای پیام/۸۳۲/ح
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «خودنمایی گرانی در بازار کرمانشاه به دور از چشم مسئولان / افزایش افسارگسیخته قیمت کالاهای» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.