«برم الوان» کهگیلویه وبویراحمد؛ افسونگری از رنگها



سرپرست معاونت گردشگری اداره کل میراث فرهنگی و گردشگری کهگیلویه و بویراحمد گفت: ارتفاع تالاب «برم الوان» از سطح دریا حدود ۱۱۰۰ متر است دارای پوششی گیاهی و انواع پلانکتون های گیاهی، نی، گز و خارشتر و سایر گونه های نادر گیاهی است.

فرشید کرمی در گفت وگو با خبرنگار ایسنا، افزود: در پیرامون این تالاب طبیعتی زیبا چشمه های دیدنی و دشت هایی مملو از گل های رنگارنگ منظره ای بدیع پدید می آورند که دیدار آن را به خاطره ای فراموش ناشدنی تبدیل می کند.

وی اظهار کرد: آسمان آبی و آفتاب شفاف، سبزی جنگل های گرمسیری، سفره قشنگی از طبیعت را در برابر نگاه های خسته و گرسنه رهگذران جلوه گر شده است.

سرپرست معاونت گردشگری اداره کل میراث فرهنگی و گردشگری کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: به دلیل شیب بسیار تند دیواره ها و عمق زیاد تالاب در حاشیه و داخل تالاب، گیاهان آبزی وجود ندارد اما با توجه به میزان کدورت ۲٫۲ گرم بر لیترآب، تالاب از پلانکتون های گیاهی و جانوری غنی است که تقریبا ۹۹ درصد پلانکتون های جانوری را کالانوئید و یک درصد آنها را دافنی تشکیل می دهد. ماهی کپور در این تالاب به وفور وجود دارد .

کرمی تصریح کرد: ویژگی های طبیعی تالاب برم الوان هرساله گردشگران زیادی را به ویژه در فصل بهار روانه این تفرجگاه می کند که برای تنوع سفر مهمانان چند فروند قایق از نوع پدالی برای تفریح گردشگران راه اندازی شده است .

وی ادامه داد: برای خدمات رسانی و رفاه حال گردشگران با ساخت کمپینگ اقامتی برم الوان، امکانات رفاهی از جمله آلاچیق، سکوی نشیمن و سرویس بهداشتی فراهم شده است.

سرپرست معاونت گردشگری اداره کل میراث فرهنگی و گردشگری کهگیلویه و بویراحمد اضافه کرد: آسمان آبی و آفتاب شفاف، سبزی جنگل های گرمسیری، سفره قشنگی از طبیعت را در برابر نگاه های خسته و گرسنه رهگذران جلوه گر شده است .

به گزارش ایسنا، تالاب برم الوان با وسعتی معادل ۱۴ هکتار در دامنه تپه ماهورهای گچی در ۴۰ کیلومتری شهر لیکک، مرکز شهرستان بهمئی، دهستان سرآسیاب یوسفی و در استان کهگیلویه و بویراحمد واقع شده است.

انتهای پیام

پرسش و پاسخ در «برم الوان» کهگیلویه وبویراحمد؛ افسونگری از رنگها

گفتگو با هوش مصنوعی