ایجاد ۱۰۰۰۰ صندوق خرد محلی در دستور کار قرار گرفت- اخبار کار آفرینی و اشتغال - اخبار اقتصادی تسنیم



به گزارش خبرنگاراقتصادی خبرگزاری تسنیم،نعمت اله رضایی،مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید درباره صندوق های خرد محلی و روستایی گفت: صندوق های خرد محلی و روستایی یکی از منابع تامین سرمایه و اعتبار مورد نیاز برای روستاییان و تولیدکنندگان روستایی به شمار می رود؛ بر همین اساس ایجاد و راه اندازی ۱۰۰۰۰صندوق خرد محلی در شهرها و روستاها در دستور کار صندوق کارآفرینی امید قرار گرفته است.

وی بیان کرد: در برنامه ششم توسعه ایجاد ۶۰۰۰ صندوق خرد محلی پیش بینی شد. در این راستا طی چند سال گذشته تعداد صندوق های خرد محلی افزایش یافته و چند برابر شده است.

مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید از امضای تفاهم نامه مشترک با معاونت توسعۀ روستایی و مناطق محروم کشور و سازمان بسیج سازندگی به منظور ایجاد و راه اندازی ۱۰۰۰۰ صندوق خرد محلی در روستاها و حاشیه شهرها خبر می دهد.

وی گفت: برای توسعه اشتغال روستانشینان، ایجاد صندوق های خرد محلی یکی از طرح های مناسب است تا جمعیت پایدار روستایی را شاهد باشیم و در این راستا صندوق کارآفرینی امید قرار است از ایجاد ۱۰هزار صندوق خرد محلی در روستاها و حاشیه شهرها و همچنین شهرهای مناطق محروم کشور حمایت کند.

مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید با اشاره به همکاری سازمان بسیج سازندگی در این تفاهم نامه بیان کرد: با بهره گیری از ظرفیت این همکاری، شناسایی محل های ایجاد صندوق های خرد محلی با سرعت بیشتری انجام و با اعطای تسهیلات، بستر مناسب ایجاد اشتغال پایدار روستایی فراهم می شود.

اعطای تسهیلات به کسب وکارهای خرد و خانگی و گروه های شغلی معرفی شده به صندوق های خرد محلی از جمله مفاد تفاهم نامه مذکور است و توانمندسازی اقشار آسیب پذیر جامعه، افزایش ظرفیت اشتغالزایی در بخش های صنعت و خدمات و حمایت از افراد توانمند و کارآفرینان در ایجاد کسب وکارهای ارزش آفرین از مهمترین اهداف تفاهم نامه به شمار می رود.

وی درباره اهمیت صندوق های خرد محلی افزود: مهمترین خصوصیت صندوق های خرد محلی، ارائه محصولات مورد نیاز بازار است به نحوی که در استانها و مناطقی که صندوق های خرد محلی با حمایت صندوق کارآفرینی امید ایجاد شده، هزاران محصول تولید و به بازارهای روستایی و شهری و مراکز استانها عرضه شده است.

نعمت اله رضایی درباره یکی از رویکردهای صندوق کارآفرینی امید در سالهای اخیر گفت: بازار محور بودن تولیدات صندوق های خرد محلی با تمرکز بر اتصال تولید کنندگان کوچک و اعضای صندوق های خرد به بازارهای متوسط و بزرگ، آنها را در عرضه محصولات بازار پسند حمایت و بستر فروش و عرضه تولیدات آنها را فراهم کند.

به اعتقاد کارشناسان، با ایجاد و گسترش صندوق های اعتبار خرد محلی و روستایی، زمینه افزایش دسترسی زنان و جوانان جویای کار به منابع و تسهیلات اعتباری و افزایش درآمد و پس انداز فراهم می شود.

صندوق های خرد محلی ضمن توانمندسازی خانوارهای روستایی کم درآمد، موجب تجمیع پس اندازهای غیرمولد، بهبود سطح معیشت و اقتصاد روستاییان و افزایش سطح مهارت و اشتغال ساکنین روستا می شود.

طرح ایجاد صندوق های خرد اعتباری از جمله سیاست های دولت در راستای کاهش بیکاری، توزیع عادلانه ثروت، ایجاد درآمد و رشد و توسعه اقتصاد جوامع روستایی و محروم است که زمینه بهبود وضع معیشت خانوارها، ایجاد فرصتهای شغلی و مهارت افزایی برای روستاییان را به وجود می آورد.

انتهای پیام/
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «ایجاد ۱۰۰۰۰ صندوق خرد محلی در دستور کار قرار گرفت- اخبار کار آفرینی و اشتغال - اخبار اقتصادی تسنیم» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.