۴۵۰۰ تن ماهی پرورشی در قفس های دریایی سواحل استان بوشهر برداشت می شود



به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوشهر، پرورش آبزیان یکی از قابلیت های سرمایه گذاری در سواحل و مرزهای دریایی خلیج فارس استان بوشهر است که در این راستا طرح های مهمی در بخش های مختلف صنایع دریایی، آبزیپروری و تجارت دریایی تدوین شده است.

استان بوشهر با دارا بودن بیشترین مرز دریایی با خلیج فارس و وجود سواحل متعدد در روستاها و شهرها زمینه مناسبی برای اجرا طرح های تولیدی، کارآفرینی و سرمایه گذاری بخش خصوصی فراهم کرده است.

یکی از طرح های تولیدی در سواحل و مرز دریایی خلیج فارس استان بوشهر پرورش میگو و ماهی است که در این راستا شهرک های شیلات در نقاط مختلف استان طراحی شده است.

تولید ۳۰ هزار تن میگو پرورشی در استان بوشهر

پرورش میگو در سواحل استان بوشهر در حال اجرا است و امسال برای تولید ۳۰ هزار تن هدف گذاری شده است.

به گفته مدیرکل شیلات استان بوشهر عملیات پرورش این آبزی همه ساله از اواخر اردیبهشت در استان بوشهر آغاز می شود و امسال بیش از ۲٫۱ میلیارد قطعه بچه میگو در سایت های پرورشی استان بوشهر در ۱۱ منطقه ساحلی ذخیره سازی شده است.

علی بازدار با اشاره به اینکه برداشت میگو از استخر پرورشی استان بوشهر آغاز شده است اظهار داشت: برداشت میگو از استخرها پرورشی باید قبل از فصل سرما برداشت شود و هم اکنون برداشت میگو از سطح یک هزار و ۷۷۰ هکتار استخرها پرورشی شهرستان گناوه آغاز شد.

وی با بیان اینکه شهرستان گناوه دارای ۳ سایت پرورش میگو فعال در بندر ریگ، رودشور جنوبی و حله است خاطر نشان کرد پیش بینی می شود از این اراضی ۷٫۶ تن میگو پرورشی برداشت شود.

مدیرکل شیلات استان بوشهر هدف گذاری امسال برداشت ۳۰ هزار تن میگو از اراضی پرورشی استان دانست و بیان کرد: برداشت میگو در دیگر استخرها پرورشی به تدریج تا اواخر شهریور و اوایل مهرماه آغاز می شود.

ذخیره سازی ۶۰۰ میلیون قطعه بچه میگو در اراضی پرورشی گناوه

رئیس اداره شیلات گناوه هم با اشاره به ذخیره سازی بچه میگو در استخر پرورشی اظهار داشت : امسال بیش از ۶۰۰ میلیون قطعه بچه میگو در سایت های پرورشی بخش ریگ شهرستان گناوه ذخیره سازی شد.

سهراب ملایی با بیان اینکه برداشت میگو در استخر پرورشی بندر ریگ تا آبان ادامه دارد خاطر نشان کرد: میگو پرورشی پس از فرآوری و بسته بندی به خارج کشور صادر می شود.

وی اهمیت پرورش میگو در عرصه اشتغال زایی، ارزآوری و رونق اقتصادی را برشمرد و تصریح کرد: پرورش میگو علاوه بر ارزآوری جایگاه خاص در زمینه اقتصاد دارد و برای یک هزار و ۲۰۰ نفر به صورت مستقیم و غیرمستقیم در شهرستان گناوه اشتغال زایی کرده است.

پرورش ماهی در قفس در سواحل خلیج فارس استان بوشهر

پرورش ماهی در آب های خلیج فارس استان بوشهر یکی دیگر از ظرفیت های تولید آبزیان محسوب می شود که در این راستا طرح های مهمی در سواحل استان بوشهر با مشارکت بخش خصوصی در حال اجرا است.

به گفته رئیس گروه پرورش ماهی در قفس های دریایی شیلات استان بوشهر اجرا طرح پرورش ماهی سی باس در سواحل استان در حال افزایش است و امسال ۴ طرح به مرحله اجرا در آمده است.

حامد رضایی اظهار داشت: ۲ طرح دیگر پرورش ماهی در قفس در خلیج فارس استان بوشهر به زودی مورد بهره برداری قرار می گیرد .

وی ظرفیت طرح های مورد بهره برداری قرار گرفته را پرورش ۲ هزار و ۵۰۰ تن ماهی سی باس دانست و بیان کرد: تاکنون ۸ طرح پرورش ماهی در قفس با ظرفیت ۴ هزار و ۵۰۰ تن مورد بهره برداری قرار گرفته و پیش بینی می شود تا سال آینده این ظرفیت به ۸ هزار تن افزایش یابد.

رئیس گروه پرورش ماهی در قفس های دریایی شیلات استان بوشهر ظرفیت تولید ماهیان دریایی در قفس در استان بوشهر را ۶۰ هزار تن دانست و افزود: ۸ طرح پرورش ماهی در قفس دریایی در استان بوشهر با ظرفیت ۴ هزار و ۵۰۰ تن مورد بهره برداری قرار گرفته است.

برداشت ۱۵۰ تن ماهی از قفس های دریایی در شهرستان دیلم

رئیس اداره شیلات شهرستان دیلم از برداشت ماهی در آب های بندر دیلم خبر داد و تصریح کرد : در اجرا پرورش ماهی سی باس در سواحل دیلم پس از ۷ ماه دوره پرورش، برداشت آن آغاز شده است.

عباس تمیمی با بیان اینکه ۱۶۰ هزار قطعه بچه ماهی ۵۰ تا ۷۰ گرمی سی باس آسیایی از بهمن ماه گذشته در ۴ قفس دریایی در خلیج فارس و سواحل دیلم ذخیره سازی شد خاطر نشان کرد: اکنون با رسیدن به میانگین وزنی ماهیان پرورشی به ۱ کیلوگرم برداشت آن آغاز شده است.

وی بیان کرد: انتظار می رود بیش از ۱۵۰ تن ماهی از قفس های این طرح برداشت و به بازار داخل و خارج از کشور عرضه شود.

رئیس اداره شیلات شهرستان دیلم با اشاره به قیمت ماهی های پرورشی تصریح کرد: میانگین قیمت هر کیلوگرم برای ماهی های با وزن کمتر از یک کیلوگرم ۹۰ هزار تومان و سنگین تر از آن ۱۲۰ هزار تومان است.

تمیمی ظرفیت فعلی پرورش ماهی سی باس در سواحل دیلم را ۵۰۰ تن است دانست و افزود: به سبب کمبود بچه ماهی، ظرفیت پرورش آن کاهش یافته و پیش بینی می شود با بهبود وضعیت تولید بچه ماهی ظرفیت تولید این طرح به ۲ برابر و یک هزار تن افزایش یابد.

وی اضافه کرد: در این طرح تعداد ۱۵ نفر به صورت مستقیم و ۵۰ نفر غیرمستقیم فعالیت می کنند.

انتهای پیام/۱۹۰/ی
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «۴۵۰۰ تن ماهی پرورشی در قفس های دریایی سواحل استان بوشهر برداشت می شود» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.