رویکردهای رادیو در سال ۹۹ تشریح شد / ارتقای کیفی محتوای رادیو



به گزارش خبرنگار مهر، حمید شاه آبادی معاون صدای سازمان صداوسیما پیش از ظهر امروز چهارشنبه سوم اردیبهشت در آستانه «روز رادیو» و در اولین نشست خبری سال جدید خود، با اصحاب رسانه به گفتگو نشست.

وی در ابتدا بیان کرد: سال ۹۹ را در شرایطی آغاز کردیم که کشور درگیر کرونا شد. طبیعتا همه کشور متاثر از این اتفاقات است و آنتن رادیو هم مستثنی نماند. همکاران ما تلاش کردند به بهترین وجه اطلاع رسانی کنند تا با روحیه امید آفرینی بر این ویروس فایق بیاییم.

شاه آبادی اضافه کرد: نامگذاری سال برای رادیو تکالیفی جدی را رقم زد. سیاست های جدی برای جهش تولید در برنامه داریم.

وی همچنین گفت: چهارم اردیبهشت سالروز تاسیس رادیوست که برای همه ملت ایران یک روز قابل توجه است. سال گذشته اختتامیه سیزدهمین جشنواره بین المللی رادیو را در چنین روزی برگزار کردیم. خوشبختانه برای جشنواره امسال هم استقبال خوبی انجام شد در بخش بین المللی علی رغم اینکه گفته می شد آثار کم است از ۱۶ کشور اثر رسید. مهیای برگزاری جشنواره بودیم که به دلیل کرونا به تاخیر افتاد.

فرصت مغتنم مرور ۴۰ سال پیشرفت رادیو

وی تصریح کرد: هشتادمین سال تشکیل رادیو برای تجلیل از برنامه سازان و نگاه به ۴۰ سال پیشرفت رادیو فرصت مغتنمی است. آنچه که امروز شاهدش هستیم ۱۶ شبکه ملی در حال کار است. سال گذشته در ساختار برنامه های رادیویی نوعی تحول صورت گرفت. با توجه به تلاش همکاران امروز در شرایط خوبی هستیم.

معاون صدا با اشاره به تغییراتی در رادیو در یکی دو سال اخیر اظهار کرد: بخش مستندروایی و مستندهای رادیویی، تولید مسابقه های مختلف و ساختارهای مختلف مثل فیچر، ایجاد بانک میان برنامه باعث شد رنگ آمیزی رادیو تغییر کند. ما مدت برنامه های رادیویی را کوتاه کردیم تا از قالب های بلند فاصله بگیریم. در بخش طنز بیش از ۲۶برنامه در دستور کار قرار گرفت و با همین شیوه ادامه خواهد یافت.

وی با اشاره به دیگر برنامه ها تصریح کرد: نگاه به شهرستان ها در برنامه ها بیشتر نمود پیدا کرد. در بخش مسابقه و دیگر ساختارها تلاش جدی انجام شد. بند بند بیانیه گام دوم به شکل برنامه های ظریف در دستور کار قرار گرفت. زبان فارسی یکی از دغدغه های جدی برنامه سازی است علاوه بر اقدامات جدی برای صیانت از رادیو گام بعدی این است که کارشناسان از زبانی غیر از فارسی استفاده نکنند. خطای همکاران را به نزدیک صفر می رسانیم.

برنامه های رادیو در ماه رمضان

شاه آبادی در بخش دیگر با اشاره به برنامه های رادیو در ماه رمضان گفت: امسال اجتماعات را نداریم و برنامه ها تا حدی متفاوت خواهند بود. برنامه های دعامحور، اذان گاهی، اختصاص و افتتاح رادیو فصلی رادیو ترتیل از جمله اقدامات ماست. ۵۷۲ قطعه برنامه با بیش از دو هزار ساعت خواهیم داشت. با توجه به اینکه لیالی قدر و روز قدس را داریم امیدواریم حال و هوای رمضانی را در این ایام به خانه ها بیاوریم.

وی در بخش دیگر در پاسخ به اقدامات مرتبط با شعار سال یعنی «جهش تولید» هم گفت: نقش اصلی رادیو انعکاس رخدادها در سراسر کشور است. اقداماتی که توسط آحاد مردم و دستگاه های دولتی انجام می شود این اقدامات در برنامه های مختلف معرفی می شود. معرفی کارآفرینان برتر و تمام کسانی که در حوزه اقتصاد فعالیت می کنند در رادیو حضور داشته باشند. مطالباتی هم در این زمینه داریم به طور مثال کشور باید به نقطه ای برسد که واردات کالا امری قبیح باشد. ماموریت درونی هم داریم که ارتقای کیفیت محتوایی برنامه هاست که براساس ساختاری که از سال گذشته تعریف شد این کیفیت در دستور کار قرار می گیرد.
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «رویکردهای رادیو در سال ۹۹ تشریح شد / ارتقای کیفی محتوای رادیو» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.