توسعه کشت دوم محصولات کشاورزی از راهکارهای رونق زندگی کشاورز



مدیر جهاد کشاورزی شهرستان رشت گفت: توسعه کشت دوم محصولات کشاورزی از راهکارهای رونق زندگی کشاورزان است و اقدامات مناسبی در این خصوص در شهرستان انجام شده است.

مسعود اسدی پرور در گفت و گو با ایسنا با بیان اینکه شهرستان رشت بزرگترین شهرستان برنج خیز کشور است، گفت: امسال بیشترین پرورش راتون گیلان نیز در این شهرستان انجام شد و نسبت به سال گذشته از رشد مناسبی برخوردار بوده است.

وی افزود: پرورش راتون علاوه بر افزایش برنج سفید شهرستان رشت موجب ارتقای درآمد کشاورزان این شهرستان نیز می شود.

اسدی پرور، ادامه داد: سال گذشته در ۱۳هزار هکتار از شالیزارهای رشت راتون پرورش داده شده بود این در حالیست که امسال بالغ بر ۱۴هزار و ۵۰۰هکتار از شالیزارهای رشت راتون پرورش یافته است.

وی تصریح کرد: برنامه داریم سال آینده پرورش راتون را در رشت افزایش دهیم زیرا علاوه بر اینکه این محصول سالم و گران موجب افزایش رفاه اقتصادی کشاورزان می شود، به افزایش تولید برنج سفید با کیفیت گیلان نیز کمک شایانی می کند.

مدیر جهاد کشاورزی رشت خاطرنشان کرد: چون تولید راتون با کمترین هزینه صورت می گیرد توسعه تولید آن می تواند موجب افزایش در آمد شالیکاران شود.

اسدی پرور با بیان اینکه توسعه کشت دوم محصولات کشاورزی از راهکارهای رونق زندگی کشاورز است، ادامه داد: به طور میانگین هر ساله بالغ بر ۲۰هزار خانوار در تولید و پرورش برنج و راتون رشت فعالیت می کنند.

وی با اشاره به اینکه شهرستان رشت ۶۲هزار و ۳۲۸ هکتار اراضی شالیزاری دارد، افزود: توسعه پرورش راتون و کشت دوم از اهداف مهم جهاد کشاورزی رشت است و امسال در بیش از ۲۵هزار هکتار از این اراضی، کشت دوم محصولات کشاورزی از جمله پاچ باقلا، باقلای برکت، سبزیجات غده ای و … انجام خواهد شد.

اسدی پرور، همچنین به کشت چند برابری کلزا در رشت نسبت به سال گذشته خبر داد و گفت: توسعه کشت کلزا نیز یکی دیگر از راهکارهای برون رفت از مشکلات اقتصادی برای کشاورزان است.

وی گفت: توسعه کشت کلزا علاوه بر افزایش درآمد کشاورزان رشتی موجب کاهش نیاز واردات کشور به روغن خوراکی می شود.

انتهای پیام
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «توسعه کشت دوم محصولات کشاورزی از راهکارهای رونق زندگی کشاورز» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.