حل معضل آبرسانی به روستاهای مرزی خراسان رضوی / قرارگاه پیشرفت سپاه امام رضا (ع) پای کار آمد



به گزارش خبرگزاری تسنیم از خواف ، کاهش نزولات آسمانی و در پی آن تنش خشکسالی سبب شده که شرایط سختی در زمینه امر آبرسانی در همه کشور به وجود بیاید؛ در روستاهای شهرستان مرزی خواف استان خراسان رضوی نیز این قبیل مسائل دیده می شود و تلاش شده با همکاری قرارگاه پیشرفت و آبادانی سپاه امام رضا(ع) مشکلات با اقداماتی نظیر اصلاح شبکه، خط انتقال و اجرای خطوط آبرسانی مرتفع شود.

این بار در دو روستای بخش «جلگه زوزن» قاسم آباد خواف مشکل کمبود آب مرتفع شد و یک روستا در بخش سنگان خواف که چندین سال است بدون آب لوله کشی و با تانکر آبرسانی می شود پیشرفت ۷۵ درصدی داشته است.

سیدحسن رضائیان؛ مدیر امور آبفای شهرستان خواف در گفت وگو با خبرنگار تسنیم در خواف اظهار داشت: روستای مرزی «نهور» فاقد شبکه و تاسیسات آبرسانی است که با پیگیری های صورت گرفته از طریق امور آبفا و جذب پیمانکار به زودی از آب شرب سالم و بهداشتی بهره مند خواهد شد.

وی درباره اجرای این پروژه تصریح کرد: این پروژه شامل تکمیل مخزن بتنی۳۰۰ مترمکعبی روستای چاه زول، احداث سه باب ایستگاه پمپاژ با مخازن بتنی ۵۰ مترمکعبی و همچنین احداث یک باب مخزن بتنی ۱۰۰ مترمکعبی در روستای «نهور» و محوطه سازی و نصب دیواره های بتنی جهت حفاظت فیزیکی و محصور شدن تاسیسات و برق رسانی به تجهیزات و تاسیسات تکمیلی خواهد بود.

مدیر امور آبفای شهرستان خواف بیان کرد:این پروژه با تکمیل شدن مخزن ۳۰۰ مترمکعبی، دو باب ایستگاه پمپاژ شماره ۱ و ۲ از پیشرفت ۷۵درصدی برخوردار است و پیمانکار پروژه با سرعت بالایی در حال اجراست و انتظار می رود تا پائیز سال جاری پروژه تکمیل و به بهره برداری برسد.

رضائیان تاکید داشت: خط انتقال پروژه مذکور توسط نیروی زمینی سپاه امام رضا(ع) به طول ۱۶کیلومتر در سال گذشته اجرا شده و روستای ۲۱۱ نفری «نهور» هم اکنون توسط آب و فاضلاب شهرستان بصورت تانکری آبرسانی می شود.

وی همچنین درباره رفع مشکل آب شرب روستاهای بخش جلگه زوزن گفت: با انجام عملیات اصلاح شبکه و نوسازی انشعابات در روستای مهاباد بخش جلگه زوزن هدررفت آب به صفر رسید.

رضائیان اظهار داشت: با توجه به اهمیت موضوع که یکی از اهداف این امور کاهش هدررفت آب است در روستای مهاباد با اصلاح ۴کیلومترخطوط شبکه آبرسانی و همچنین نوسازی ۷۷ انشعاب در این روستا توانستیم هدررفت ناشی از فرسودگی خطوط را به صفر برسانیم.

وی همچنین اظهار داشت:اصلاح شبکه در روستای مذکور با لوله های سایز ۶۳-۷۵-۹۰ انجام شد و همچنین ۳ باب حوضچه شیرآلات احداث شد.

مدیر امور آبفای خواف تاکید داشت: در این روستای ۲۸۱ نفری هزینه ای که برای انجام پروژه اصلاح شبکه پیش بینی شده بود بیش از ۱۰ میلیارد ریال بود که در قالب تفاهم نامه با هزینه ای بالغ بر ۵ میلیارد و ۸۵۰ میلیون ریال به اتمام رسید.

وی همچنین گفت: در راستای خدمت رسانی هر چه بیشتر و به منظور تامین آب شرب مشترکین نسبت به اصلاح ۵۵۰ متر خط انتقال آب در روستای برکا با لوله سایز ۹۰ پلی اتیلن اقدام شد.

رضائیان با بیان اینکه با اصلاح خطوط انتقال و شبکه آبرسانی در این روستا از هدررفت ۵۰درصدی آب شرب جلوگیری بعمل آمد افزود:فرسودگی و اتمام عمر مفید لوله ها از عمده دلایل اصلاح خطوط آبرسانی است که انجام این امر در اولویت کاری امور آب و فاضلاب است.

انتهای پیام/۲۸۱/ ع

پرسش و پاسخ در حل معضل آبرسانی به روستاهای مرزی خراسان رضوی / قرارگاه پیشرفت سپاه امام رضا (ع) پای کار آمد

گفتگو با هوش مصنوعی