تشکیل پرونده قضایی برای پیمانکاران متخلف راهور



سردار سید کمال هادیانفر در گفت وگو با خبرنگار مهر با اشاره به آخرین وضعیت رسیدگی به پلاک های رند و تخلف های مربوط به این موضوع اظهار کرد: پلاک رند از نظر پلیس راهور تعریف دارد و اصلا ما چنین چیزی نداریم که یک پلاک خودرو، تمامی اعدادش یک عدد باشد. اگر به تناسب سه یا چهار عدد مشابه هم باشند، به آن پلاک، «پلاک رند» می گوییم.

وی افزود: تصاویر و مطالبی که در این خصوص در فضای مجازی منتشر شده بود را بررسی کردیم، تعدادی از عکس ها فوتوشاپ و تعدادی دیگر، واقعی بود. آنهایی که واقعی بودند را بررسی کردیم، اگر تخلفی از سوی پیمانکار یا دیگر عوامل برای داشتن آن پلاک رند انجام شده باشد، خودرو را توقیف و پلاک معمولی به او داده ایم ولی اگر به صورت رندوم این پلاک رند به آن خودرو تعلق داشته باشد، با مالک خودرو کاری نخواهیم داشت.

رئیس پلیس راهور ناجا گفت: در یک مقطعی در سال های ۹۰ پلیس راهور ابلاغ کرده بود که پلاک های رند به صورت رندومی توزیع شود و البته چنین اقدامی انجام شده بود اما متأسفانه از سوی برخی از پیمانکاران تخلفاتی برای این امر انجام شده بود.

پلاک های رند هم به خودروهای معمولی تعلق دارد و هم خودروهای لوکس

هادیانفر اظهار کرد: ذکر این نکته ضروری است که پس از بررسی های ما متوجه شدیم پلاک های رند هم به خودروهای معمولی تعلق دارد و هم به خودروهای لوکس اما باز هم در حال تحقیق و بررسی برای به نتیجه رسیدن این پرونده هستیم.

به گفته وی، در این میان برخی از پیمانکاران تخلف هایی داشتند که آنها را شناسایی کرده و برایشان پرونده قضایی تشکیل داده و به تخلفاتشان رسیدگی کرده ایم البته برخی دیگر از پیمانکاران یا استعفا داده یا اخراج شده اند.

رئیس پلیس راهور ناجا خاطرنشان کرد: اگر پلیس راهور در بررسی هایش متوجه شود خودرویی بر اساس رابطه، پلاک رند دریافت کرده است، فورا خودرو توقیف، پلاک رند سلب و یک پلاک معمولی به مالک خودرو ارائه می شود.
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «تشکیل پرونده قضایی برای پیمانکاران متخلف راهور» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.