شاخص های کمی و کیفی آموزش در کردستان ارتقا می یابد- اخبار کردستان - اخبار استانها تسنیم



به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، هاشم ناظمی جلال پیش ازظهر امروز در نخستین نشست قرارگاه جهادی عدالت تربیتی و نصیب آموزشی برابر استان در سال جاری که در سالن جلسات اداره کل آموزش و پرورش کردستان برگزار شد، با قدردانی از اهتمام اعضای قرارگاه و همراهی شرکای برون سازمانی و پیگیری های دبیرخانه استانی، به ضرورت ایجاد قرارگاه جهادی در سطح استان و شهرستان پرداخت و اظهار داشت: واقعیت امر این است که بین مدارس نقاط مختلف در سطح شهر و روستا، از نظر امکانات سخت افزاری و نرم افزاری تفاوت هایی وجود دارد.

وی با بیان اینکه در نظام مقدس جمهوری اسلامی از همان روزهای اول پیروزی انقلاب بارها به این مهم توجه و توصیه های لازم صورت گرفته است، گفت: در سطح اجرا، مسئولان و متولیان امر به عنوان عوامل اجرایی به طور کامل به این موضوع ورود پیدا نکرده اند در حالی که توجه به محرومان و برقراری عدالت تربیتی و نصیب آموزشی برابر و توجه به مناطق محروم از تاکیدات امام راحل(ره) و رهبر معظم انقلاب است.

مدیرکل آموزش و پرورش کردستان با اشاره به اینکه هدف قرارگاه جهادی عدالت تربیتی و نصیب آموزشی برابر، کاهش فاصله ها و برخورداری مدارس مناطق مرزی، روستایی و حاشیه شهرها از امکانات لازم است تصریح کرد: تحقق این مهم نیازمند تلاش جمعی در قالب کارگروه ها و مشارکت اعضای درون و برون دستگاهی است، لذا مسائل و مشکلات مناطق هدف احصا و راهکار متناسب با آن ارائه شود.

وی افزود: هدف از اجرای قرارگاه جهادی تلاش جمعی به منظور بهره گیری از ظرفیت های درون و برون دستگاهی در قالب کارگروه های مختلف با مشارکت اعضا به منظور کاهش فاصله ها و برخورداری از امکانات برابر خواهد بود.

ناظمی جلال ارتقاء شاخص های کمی و کیفی آموزش و پرورش را نیازمند همراهی دستگاه ها و مشارکت خیرین دانست و یادآور شد: با هماهنگی و پیگیری جدی اقدامات، فعالیت های ثمر بخش به نتیجه برسد.

غلامعلی کرمی نیاز، سرپرست معاونت آموزش ابتدایی استان کردستان نیز در این نشست با قدردانی از حضور اعضای درون و برون سازمانی در این نشست، هدف اصلی ایجاد قرارگاه جهادی را عدالت گستری در عرصه تعلیم و تربیت عنوان کرد و با بیان اینکه آموزش و پرورش، سنگ بنای توسعه است، اظهار داشت: بدون توسعه آموزش و پرورش، هیچ توسعه ای امکان پذیر نیست و توسعه باید همراه با عدالت باشد.

وی ایجاد قرارگاه جهادی عدالت تربیتی و نصیب آموزشی برابر را از برنامه های اولویت دار وزیر آموزش و پرورش بر شمرد و با اشاره به تاکیدات حضرت امام(ره) و منویات مقام معظم رهبری در خصوص ضرورت نصیب آموزشی، به اهمیت و ضرورت اجرای آن پرداخت.

دبیر قرارگاه جهادی استان کردستان به تشریح دستورالعمل وزارتی، اهداف، چشم انداز و شرح وظایف قرارگاه جهادی پرداخت و با بیان اینکه مناطق مرزی، روستایی و حاشیه شهرهای بزرگ از مناطق هدف این قرارگاه است، عنوان کرد: در راستای اجرای این برنامه، هشت کارگروه با ترکیب مشخص تعیین و ذیل قرارگاه فعالیت خواهند داشت که انتظار می رود بر اساس شرح وظایف ابلاغی، اقدامات لازم پیگیری شود.

وی عنوان کرد: براساس قرارگاه جهادی عدالت تربیتی و نصیب آموزشی برابر باید تا پایان دولت سیزدهم تمامی دانش آموزان مناطق مرزی عشایری و روستایی از معلم با کیفیت و کلاس درس استاندارد برخوردار و شاخص های عدالت تربیتی ارتقا و بهبود یابد.

کرمی نیاز ارتقای عدالت تربیتی و افزایش دسترسی افراد جامعه به خدمات آموزشی و افزایش مشارکت اجتماعی-تربیتی اولیا،معلمان، نهادهای دولتی و عمومی، مردمی، خیریه و غیردولتی را از اهداف کلی قرارگاه جهادی برشمرد و خاطرنشان کرد: قرارگاه جهادی و عدالت تربیتی و نصیب آموزشی برابر مبتنی بر اسناد و قوانین اصل سی ام قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران، بند نهم سیاست های کلی ایجاد تحول در نظام آموزش و پرورش ابلاغی مقام معظم رهبری، سومین هدف کلان سند تحول آموزش و پرورش مصوب ۱۳۹۰، چهارمین راهبرد کلان و راهکارهای سند تحول بنیادین آموزش و پرورش و فصل ششم سند تحول دولت مردمی راه اندازی و فعالیت خود را در اسفند سال گذشته آغاز کرد.

طیب سالاروندیان، سرپرست معاونت آموزش متوسطه استان کردستان نیز در این نشست، ایجاد قرارگاه جهادی را تکمیل کننده فعالیت های پروژه مهر به منظور پر کردن خلاءهای ایجاد شده عنوان کرد و با تاکید بر تربیت تمام ساحتی دانش آموزان، به حلقه های مفقوده عدالت تربیتی در سطح مدارس پرداخت و اظهار داشت: در قالب اقدامات قرارگاه جهادی عدالت تربیتی و نصیب آموزشی برابر باید به مدارس روستایی و حاشیه شهرها توجه لازم صورت گرفته و ضمن تمرکز به مدارس روستایی و مناطق کم برخوردار، توجه لازم صورت گیرد.

وی توجه به مولفه های مهم در تخصیص نیروی انسانی، نقل و انتقالات فرهنگیان، جلوگیری از ترک تحصیل به خصوص در مناطق روستایی و مرزی، رصد و پیگیری ویژه این اقدامات و پوشش تحصیلی کلیه دانش آموزان لازم التعلیم را از جمله فعالیت های لازم در این خصوص بر شمرد.

حجت الله نریمانی، معاون پرورشی و فرهنگی استان کردستان نیز با تأکید بر ضرورت ایجاد عدالت تربیتی و هم خوانی دستورالعمل های ابلاغی در این خصوص از جمله توسعه سنواتی، به اهمیت فعالیت های این حوزه پرداخت و با اشاره به کمبود نیروی انسانی متخصص به خصوص در حوزه مشاوران مدارس و مربیان تربیتی، اظهار داشت: با این وجود، اهتمام مجموعه برقراری عدالت تربیتی و اجرایی نمودن اقدامات است.

ابراهیم حسامی، رئیس مجمع خیرین مدرسه ساز استان کردستان نیز در این نشست با اشاره به مشارکت خیرین نیک اندیش در تامین و احداث فضاهای آموزشی مورد نیاز، یکی دیگر از فعالیت های این حوزه را شناسایی دانش آموزان نخبه و مستعد و معرفی آنان به موسسات آموزشی به منظور فراهم کردن زمینه پرورش آنان عنوان کرد.

گفتنی است در این نشست پیرامون دستور کار جلسه بحث و تبادل نظر و مقرر شد بر اساس دستورالعمل وزارتی، کارگروه های هشت گانه با ترکیب اعضای مشخص تعیین و فعالیت ها در قالب کارگروه ها پیگیری و ضمن مستند سازی، گزارش اقدامات تهیه و تنظیم و به مراجع ذی صلاح ارائه شود.

انتهای پیام/۴۸۱/ش
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «شاخص های کمی و کیفی آموزش در کردستان ارتقا می یابد- اخبار کردستان - اخبار استانها تسنیم» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.