شبکه آبرسانی نیشابور فرسوده است



به گزارش خبرنگار مهر، جعفر تمیز ظهر سه شنبه در نشست خبری با خبرنگاران اظهار کرد: شهرهای اقماری شهرستان، ۲۳۳ روستا و شهر نیشابور تحت پوشش شبکه آبرسانی نیشابور است که در مجموع این شهرها و ۲۳۳ روستا حداقل به هزار و هشتصد و پنجاه لیتر در ثانیه نیاز آبی داریم و در شهر نیشابور نیاز آبی هزار و سیصد و پنجاه لیتر در ثانیه است.

رئیس شرکت آب و فاضلاب نیشابور افزود: امسال با برنامه ریزی صورت گرفته بالغ بر هزار و صد و پنجاه لیتر آب در ثانیه تولید آب داشته ایم و در سال گذشته ۱۳ حلقه چاه جا به جا و ۱۵ حلقه چاه را بهسازی کردیم.

وی بیان کرد: در مجموع روستاهای شهرستان خوشبختانه در بخش مرکزی شهرستان مشکلات حاد و خاصی نداشته ایم اما در منطقه سرولایت و دهستان بینالود قطعی های آب بدلیل قطعی برقی داشته ایم که ۶ روستا در این مناطق بدلیل دور دست بودن قطعی آب بیشتری داشتند که تمهیدات لازم در این زمینه انجام شد.

تمیز ابراز کرد: شبکه آبرسانی نیشابور جزو فرسوده ترین شبکه های آبرسانی در کشور است و شبکه آبرسانی شهرستان بیش از ۵۰ سال عمر دارد و برای ساماندهی شبکه آبرسانی شهرستان نیازمند ۲ هزار میلیارد تومان بودجه هستیم.

رئیس شرکت آب و فاضلاب نیشابور خاطرنشان کرد: متأسفانه امسال ۳۳ درصد هدر رفت آب در سطح شهرستان داشته ایم که ۱۷ درصد هدر رفت ظاهری به صورت انشعابات غیرمجاز و ۱۴ درصد هدر رفت واقعی در اتفاقات آب داریم.

وی با اشاره به قرارداد اجرای فاضلاب شهری با فولاد خراسان بیان کرد: پروژه فاضلاب شهری با طول ۲۸۰ کیلومتر و ایجاد تصفیه خانه با ظرفیت ۲۳۰ هزار متر مکعب در حال حاضر با ۸ پیمانکار مشغول فعالیت در ۱۶۰ کیلومتر با اعتباری بالغ بر ۴۵۰ میلیارد تومان می باشد.

تمیز ادامه داد: تاکنون ۶۰ درصد از پروژه فاضلاب شهری نیشابور انجام شده است و پیش بینی می شود مجتمع فولاد خراسان بیش از ۳ هزار میلیارد تومان در این زمینه تا اتمام پروژه هزینه خواهد کرد که امیدواریم تا سال ۱۴۰۶ شاهد اتمام و بهره برداری از این پروژه در سطح شهرستان باشیم.

پرسش و پاسخ در شبکه آبرسانی نیشابور فرسوده است

گفتگو با هوش مصنوعی