۴۰ مراکز هدایت شغلی دانشجویان در دانشگاه های کشور راه اندازی شد



مدیر دفتر ارتباط با صنعت و جامعه وزارت علوم از ایجاد مراکز هدایت شغلی در ۴۰ دانشگاه کشور خبر داد و گفت: یکی از برنامه های جدی، آموزش مهارت به دانشجویان و هدایت آنان به سمت بازار کار است.

محمد سعید سیف مدیر دفتر ارتباط با صنعت و جامعه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در گفت وگو با خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس، از ایجاد مراکز هدایت شغلی در ۴۰ دانشگاه کشور خبر داد.

وی توضیح داد: یکی از برنامه هایی که وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در راستای افزایش اشتغال فارغ التحصیلان دانشگاهی به طور جدی پیگیری می کند، مهارت آموزی به دانشجویان و هدایت آنان به سمت بازار کار است.

سیف افزود: در این راستا، ایجاد مراکز هدایت شغلی در دستور کار قرار گرفته است و تاکنون ۴۰ مرکز هدایت شغلی در دانشگاه ها آغاز به کار کرده اند و در آینده هم مراکز بیشتری در دانشگاه ها برای این منظور فعال می شوند.

وی ماموریت گرایی دانشگاه ها را از دیگر برنامه های دفتر ارتباط با صنعت و جامعه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری عنوان کرد و توضیح داد: همچنین طبق برنامه ریزی های انجام شده برای دانشگاه ها علاقه مند هستیم که دانشگاه ها ابتدا به حل نیازهای بومی، منطقه ای و استانی خود بپردازند و در این زمینه ایفای نقش کنند و سپس در ابعاد وسیع تر با همگرایی با دیگر دانشگاه ها برای رفع نیازهای کشور وارد عمل شوند.

انتهای پیام/
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «۴۰ مراکز هدایت شغلی دانشجویان در دانشگاه های کشور راه اندازی شد» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.