تعامل میان بخشی رویکرد وزارت کشور برای کاهش آسیب های اجتماعی است



به گزارش خبرنگار مهر، نسرین گودرزی پیش از ظهر چهارشنبه در نشست کارگروه اجتماعی، فرهنگی، سلامت، زنان و خانواده استان مرکزی در اراک، اظهار داشت: بر اساس تاکیدات رهبر معظم انقلاب اولویت های آسیب های اجتماعی در پنج محور از قبیل اعتیاد، طلاق، حاشیه نشینی، نقاط بحرانی شهری و مفاسد اخلاقی هستند که قرار است با مدیریت وزارت کشور و با هماهنگی بین بخشی همراه با عزم ملی در دستگاه های متولی اقدامات لازم در این زمینه صورت پذیرد.

کارشناس مسئول سلامت اجتماعی وزارت کشور ادامه داد: کارگروه اجتماعی، فرهنگی، سلامت، زنان و خانواده استان مرکزی به درستی به موضوع آسیب اجتماعی پرداخته تا متولیان مربوطه به راهکارهای عملیاتی در خصوص کاهش آسیب های اجتماعی دست پیدا کنند.

وی بیان کرد: رویکرد وزارت کشور در خصوص آسیب های اجتماعی تعامل و هم افزایی بین دستگاه های اجرایی است تا با پرهیز از موازی کاری و رفع هزینه های گزاف بتوان در یک مدیریت واحد عمل کرد.

کارشناس مسئول سلامت اجتماعی وزارت کشور گفت: در استان ها وزارت کشور تفاهم نامه هایی با مدیریت استانداران در حوزه آسیب اجتماعی منعقد کرده است که شامل اعتباراتی است البته اعتبارات زیادی در این قسمت وجود ندارد و نباید منتظر باشیم تا اعتباری تزریق شود و کار انجام شود بلکه باید همگرایی و هماهنگی بین بخشی دستگاه ها صورت پذیرد.

گودرزی اظهار کرد: اگر امکان بررسی موردی در سطح این کار گروه و این جلسه وجود دارد، مطرح شود و مطمعن باشیم با رویکرد وزارت کشور در این حوزه و تعامل بین دستگاهی می توان نسبت به کاهش آسیب اجتماعی اقدام کرد.

کارشناس مسئول سلامت اجتماعی وزارت کشور گفت: کاهش آسیب های اجتماعی جامعه به همگرایی تمام آحاد جامعه نیاز دارد.

پرسش و پاسخ در تعامل میان بخشی رویکرد وزارت کشور برای کاهش آسیب های اجتماعی است

گفتگو با هوش مصنوعی