شیخ احمد قمی از مفاخر مشترک فرهنگی ایران و تایلند است



به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، در این جلسه که در محل دانشکده هنرهای زیبای دانشگاه چولالانکورن بانکوک برگزار شد، وانگ واسانت واسانتاسوری، دانشجوی دکتری دانشگاه چولالانکورن تایلند به شرح تحقیقات خود در زمینه کیفیت و روند سفر شیخ احمد قمی بر اساس شواهد و مستندات پرداخت و به برخی نتایج فرهنگی آن اشاره کرد.

در ادامه، قطعه موسیقی به صورت تلفیقی ایرانی و تایی به عنوان نمادی از در هم تنیدگی روابط فرهنگی تاریخی دو کشور ایران و تایلند که توسط وانگ واسانت واسانتاسوری تنظیم شده بود، اجرا شد.

مهدی حسنخانی، رایزن فرهنگی کشورمان نیز در این جلسه، شخصیت ماندگار شیخ احمد قمی را از مفاخر مشترک دو کشور دانست و خدمات و اثرات فرهنگی او را برشمرد. وی زبان و بیان هنری را قابل فهم برای ملت ها دانست که نیاز به مترجم ندارد و به ویژه اینکه بر پایه ارزش ها و باورهای مشترک فرهنگی استوار شده باشد.

در پایان این جلسه، رایزن فرهنگی کشورمان با خانم بوساکورن بینسان، رئیس دانشکده هنرهای زیبای دانشگاه چولالانکورن بانکوک دیدار کرد و در این دیدار بر گسترش همکاری های علمی و دانشگاهی تأکید شد.

شیخ احمد قمی، به نظر شیعیان تایلند، نخستین کسی است که مذهب تشیع را به تایلند آورده است.
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «شیخ احمد قمی از مفاخر مشترک فرهنگی ایران و تایلند است» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.