«نظریه فقر و ثروت» منتشر شد / درآمدی دینی به رویکردهای ضروری جامعه



به گزارش خبرنگار مهر، انتشارات دلیل ما کتاب «نظریه فقر و ثروت: درآمدی دینی به رویکردهای ضروری جامعه» نوشته سید مرتضی شیرازی و ترجمه سید هادی راغب زاده را در ۱۸۴ صفحه و بهای ۴۴ هزار تومان منتشر کرد.

مسئله اقتصاد و سرمایه در فقه شیعی جایگاه مهمی دارد. از پایه ای ترین سوالات در این مبحث از این قرار است: «ثروت و دارندگی برازنده انسان مومن است یا فقر و قناعت؟!»، «سیاست های ریاضتی برای جامعه سودمند است ای تشویق به مصرف گرایی؟!» و «آیا باید تمام همت خود را صرف آبادانی زمین، تولید ثروت و به تبع آن، ارتقای سطح رفاه کنیم، و یا بنابر باورهای رایج دینی، دنیا دار بلاء است و رفاه و راحتی را باید در جهانی دیگر جست؟!».

نویسنده این کتاب که از فقهای ساکن در شهر مقدس نجف و از اساتید حوزه علمیه این دیار است، در این کتاب سعی در ارائه نظریه اسلامی در موضوع فقر و ثروت و رویکردها و سیاست گذاری های ضروری جامعه در این حوزه را دارد که پاسخگوی بسیاری از سوالات ذهنی خوانندگان است.

علم اقتصاد، هرچند اکنون در شمار یکی از مهم ترین و مؤثرترین مسائل علوم اجتماعی است، ولی علمی است کاملا جدیدالتأسیس که مبانی و اصول آن فقط از چهار پنج قرن به این طرف تدوین و به صورت علم درآمده است. از این رو، وقتی صحبت از اقتصاد در اسلام می کنیم، مقصود همان احکام و قوانینی است که بر پایه های دقیق ترین اصول این علم استوار شده است، بدون اینکه کوچک ترین نامی از خود این علم و اصول آن در این آیین مقدس برده شده باشد. قوانین اقتصادی اسلام با نهایت دقت و با رعایت تحولات زمان، بدون اجازه استثمار کارگر یا کینه توزی نسبت به سرمایه دار، با وسعت نظر خاصی که از آثار قوانین الهی است، تدوین و به دنیا عرضه شده است. مهم این است که چگونه از این قوانین بهره ببریم.
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی ««نظریه فقر و ثروت» منتشر شد / درآمدی دینی به رویکردهای ضروری جامعه» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.