هیچ دانش آموزی از گردونه تعلیم و تربیت خارج نباشد



ایسنا/لرستان سرپرست آموزش و پرورش لرستان گفت: هنر آموزش و پرورش استان این است که هیچ دانش آموزی از گردونه تعلیم و تربیت خارج نباشد.

سیدعیسی سهرابی امروز سوم مهرماه در اولین روز بازگشایی مدارس و نواخته شدن زنگ مهر و مقاومت که همزمان با سراسر کشور در دبیرستان دخترانه شاهد خرم آباد برگزار شد، اظهار کرد: در آموزش و پرورش همیشه با دقت نظر و با مسئولیت پذیری حداکثری به دنبال ادای آموزش و تعیلم و تربیت که از حق اصیل بشریت است هستیم.

وی با بیان اینکه امسال توجه به و اهتمام بیشتری به مساله و حق سلامت خواهیم داشت، بیان کرد: برای ما بسیار مهم و حائز اهمیت است که در همه برنامه ریزی ها سلامت دانش آموزان، خانواده ها و جامعه تضمین شود.

سرپرست آموزش و پرورش لرستان با بیان اینکه به مدد و یاری خانواده ها، دانش آموزان و مدیران می خواهیم ثابت کنیم دوگانه آموزش و سلامت ساده است، همانگونه که در این دوسال در مدیریت و مراقبت از بیماری کرونا خیلی از دوگانه هایی که به ناحق ایجاد شده بود بین دیانت و سلامت، معیشت و سلامت و واهی بودن آنها اثبات شده، گفت: امروز نیز به دنبال این هستیم که واهی بودن دوگانه سلامت و آموزش را اثبات کنیم.

سهرابی اضافه کرد: در همه ادوار آموزش و پرورش به بهداشت، سلامت و تندرستی جامعه توجه و اهتمام جدی داشته است و در غربالگری های دانش آموزان قبل از ورود به مدارس یکی از مصدایق این ادعاست.

بهداشت و سلامت از ابعاد آموزش و تربیت در نظام تعلیم و تربیت است

وی بهداشت و سلامت را یکی از ابعاد آموزش و تربیت در نظام تعلیم و تربیت برشمرد و با بیان اینکه این مهم را در گذشته نیز ثابت کردیم، تصریح کرد: ثابت کردیم آموزش و پیشرفت به موازات هم باید ادامه داشته باشد و در سخت ترین بحران ها و زیر بمباران و موشک در هشت سال دفاع مقدس هیچ وقت آموزش تعطیل نشد.

سرپرست آموزش و پرورش لرستان بیان کرد: امسال نیز با وجود این بیماری، این اطمینان خاطر را به همه مسئولین، دست اندرکاران و خانواده ها می دهیم که حق آموزش را ادا خواهیم کرد و آموزش تعطیل نخواهدشد چراکه توسعه، آبادانی و پیشرفت در گرو آموزش است و چنانچه تعطیل شود باید پیشرفت و توسعه کشور را تعطیل شده محسوب کنیم.

سهرابی با بیان اینکه یکی از مهمترین آسیب هایی که به آن پرداخته نشده سلامت روان و آسیب هایی است که دراین راستا به دانش آموزان وارد شده است، اضافه کرد: معلمان وظیفه توجه به روان دانش آموزان دارند و باید روی موضوع ترس، نگرانی و دلهره دانش آموزان اهتمام ویژه داشته باشند.

وی با بیان اینکه چنانچه دانش آموزی با اضطراب و استرس در کلاس مجازی و یا حضوری حاضر شود کاری لازم را ندارد، تاکید کرد: بازگشایی مدارس را نباید بازگشت به گذشته تلقی کرد.

سرپرست آموزش و پرورش لرستان افزود: با وجود این بیماری نامیمون کارهای مبارکی از جمله آموزش مبتنی بر فضای الکترونیک و مجازی رخ داد و بنابراین باید دقت شود که موضوعی که مدنظر سند تحول بنیادین است برنگرد و بازگشایی را بازگشت به گذشته تلقی نکنیم.

آموزش های مجازی می تواند ۵۰ درصد آموزش های حضوری اثربخش باشد

سهرابی گفت: افت یادگیری خواسته و ناخواسته رخ داد و مطالعات نشان می دهد که آموزش های مجازی می تواند ۵۰ درصد آموزش های حضوری اثربخش باشد.

وی عنوان کرد: این افت به صورت آشکار و پنهان در وضعیت تحصیلی دانش آموزان کاملا قابل مشاهده است.

سرپرست آموزش و پرورش لرستان خاطر نشان کرد: تلاش معلمان برای همسان سازی سطح یادگیری و تربیتی دانش آموزان ضرورت دارد.

سهرابی با بیان اینکه هنر آموزش و پرورش استان این است که هیچ دانش آموزی از گردونه تعلیم و تربیت خارج نباشد، تاکید کرد: برای تک تک دانش آموزان برنامه خاص و ویژه داشته باشیم و دانش آموزان در هر روز هفته و روزهای غیرتعطیل در جریان آموزش و یادگیری باشند.

وی تصریح کرد: برای بازگشایی حضوری مدارس همه برنامه ریزان اولویت اصلی را سلامت دانش آموزان قرار دارند و این جز با کمک اولیا، مشارکت مسئولین و همه عوامل موثر در جریان تعلیم و تربیت میسور نخواهد شد.

انتهای پیام
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «هیچ دانش آموزی از گردونه تعلیم و تربیت خارج نباشد» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.