۴۳ واحد تولیدی سمنان در بند بانک / تأخیر ۲ ساله در تعیین تکلیف واحدها!



معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار سمنان گفت: تأخیر دو ساله در تعیین تکلیف واحدهای صنعتی و تولیدی راکد و تملیکی، زیبنده استان سمنان نیست.

به گزارش خبرگزاری فارس از سمنان، علیرضا شریفی نژاد ظهر امروز در جلسه بررسی مشکلات واحدهای تملیکی صنعتی و تولیدی استان سمنان در سالن یادگار امام (ره) استانداری سمنان اظهار کرد: بانک های عامل استان سمنان بر اساس برنامه و زمان مشخص نسبت به تعیین تکلیف اموال تملیکی اقدام کنند.

وی خاطرنشان کرد: تملیک واحدهای صنعتی، سیاست ضد تولید است و معتقدیم در صورت تملیک ساختمان واحدهای صنعتی، ماشین آلات باید به محلی دیگری منتقل شود تا تولید دچار خدشه نشود.

شریفی نژاد اضافه کرد: امروز باید درمانگر دردهای تولید باشیم و مدیران ادارات همواره نسبت به گره گشایی از مشکلات بخش تولید دغدغه داشته باشند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار سمنان تصریح کرد: ۴۳ واحد تملیکی در استان سمنان شناسایی شده است که بانک های عامل هرچه سریع تر با کلان نگری و با محوریت توسعه بخش صنعت نسبت به واگذاری و تعیین تکلیف این واحدها اقدام کنند.

وی افزود: در صورت تملیک واحدهای صنعتی، از ماشین آلات محافظت کرده تا این ابزار کار به صنعتگران دیگری واگذار شود.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار سمنان گفت: بسیاری از واحدهای تملیکی استان سمنان قابلیت برگشت به چرخه تولید را دارند که باید نسبت بازگرداندن این واحدها به تولید و اشتغال آفرینی تسریع شود.

وی اضافه کرد: تعدادی از واحدهای تولیدی و صنعتی سمنان توسط بانک های دیگر استان های کشور تملیک شده که برای تعیین تکلیف این واحدها، نمایندگان این بانک ها در صورت ضرورت در جلسات حضور یابند.

۴۳ واحد تولیدی سمنان در بند بانک

علی تشنه دل، رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان سمنان هم در این نشست گفت: ۴۳ واحد تولیدی و صنعتی استان سمنان تحت تملک بانک های عامل استان سمنان قرار دارد که با هم افزایی دستگاه های اجرایی و بانک های مربوطه برای تعیین و تکلیف این واحدها باید اقدام شود.

او افزود: بر اساس ارزیابی های انجام شده، از تعداد ۴۳ واحد صنعتی و تولیدی تملیکی، ۱۶ واحد قابلیت برگشت به چرخه تولید را دارد.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان سمنان تصریح کرد: از ۴۳ واحد تملیکی استان سمنان، ۲۷ واحد به دلیل فقدان ماشین آلات تولید، امکان بازگشت به چرخه تولید را ندارد و برای واگذاری ساختمان به تولیدکنندگان جدید اقدام شود.

تشنه دل ادامه داد: تعدد واحدهای تولیدی و صنعتی راکد و تملیکی یک ضعف اساسی است.

انتهای پیام/۷۴۰۰۱/م/ی

پرسش و پاسخ در ۴۳ واحد تولیدی سمنان در بند بانک / تأخیر ۲ ساله در تعیین تکلیف واحدها!

گفتگو با هوش مصنوعی