اجرای طرح « هر مسجد یک حقوقدان» در ساری / سن قوع جرم کاهش یافت



به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام محمد صادق اکبری رئیس کل دادگستری مازندران شامگاه چهارشنبه در طرح هر مسجد یک حقوقدان اظهار داشت: دستگاه قضائی در ابلاغیه جدید رئیس قوه قضائیه، تاکید بر آن دارد که ارتباط مسئولان با مردم، صمیمی، نزدیک، بی واسطه و بی مانع باشد.

وی افزود: بهترین مکان برای ارتباط صمیمی و نزدیک مردم با مسئولان مسجد است از این رو طرح هر مسجد یک حقوقدان اجرا شده است.

وی مبارزه به هرنوع ظلم و ستم و گرفتن حق ضعیف و انجام سایر خدمات قضائی را از جمله اهداف طرح هر مسجد یک حقوقدان اعلام کرد و بر لزوم ترویج صلح و سازش تاکید کرد و گفت: تاجایی که مقدور و ممکن است جرمی مرتکب نشویم و این مسئله را به فرزندان خود سفارش کنیم.

رئیس کل دادگستری مازندران یادآور شد: همان طوری که برای سلامت جسم و بدن خود تلاش می کنیم باید برای گسترش قسط و عدل نیز تلاش کنیم و بهترین روش این است که از وقوع جرم پیشگیری کنیم.

حجت الاسلام اکبری بر لزوم امر به معروف و نهی از منکر در جامعه تاکید کرد و خواستار احیای کدخدامنشی و ریش سفیدی در حل مسائل و دعاوی شد.

رئیس کل دادگستری مازندران تصریح کرد: برای اینکه جامعه را برابر جرم و آسیب اجتماعی واکسینه کنیم باید به مذهب و دین توجه کنیم و دین مبین اسلام بهترین واکسن است.

حجت الاسلام موسوی معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری مازندران نیز با بیان اینکه هفت هزار زندانی در استان وجود دارد گفت: بخشی از جرایم مانند سرقت، مواد مخدر و غیره نیازمند زندان است اما بخشی دیگر مانند دعاوی عادی باید با صلح و سازش حل شود.

وی تاکید کرد: متأسفانه سن وقوع جرم بین دانش آموزان به سن هشت تا ۱۰ سال رسید و این مسئله جای نگرانی دارد و برای پیشگیری از فسادهایی که در برخی دستگاه ها رخ می دهد باید نظارت و بازرسی را تقویت کرد.

حجت الاسلام موسوی با بیان اینکه جرایم به صورت حرفه ای در حال رخ دادن است، ارائه رمزهای یکبار مصرف را در کاهش کلاهبرداری ها و جرایم مؤثر دانست.

معاون دادگستری مازندران یادآور شد: باید دستگاه ها برای کاهش آسیب ها وارد عمل شوند و ریشه بسیاری از ضرب و جرح ها ناشی از آن است صبر و تحمل ما پایین است.

پرسش و پاسخ در اجرای طرح « هر مسجد یک حقوقدان» در ساری / سن قوع جرم کاهش یافت

گفتگو با هوش مصنوعی