دخالت حداقلی صندوق نوآوری و شکوفایی در استارت آپ ها / ایجاد خط های حمایتی برای کمک به شرکت های دانش بنیان



وحدت در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان مطرح کرد؛

علی وحدت رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی در گفت وگو با خبرنگار حوزه فن آوری گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره صادرات محصولات دانش بنیان اظهار کرد: در بحث صادرات چند بسته ویژه طراحی شده است و این بسته ها منجر به توسعه بازار شرکت های دانش بنیان می شوند.

رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی با اشاره به بسته های حمایتی گفت: یکی از این بسته ها اعطای مجوز در راستای حضور شرکت ها در نمایشگاه های بین المللی است.

وی ادامه داد: اعطای بسته های مالی برای اعزام هیئت های دانش بنیان به کشورهای دیگر هم از جمله برنامه های حمایتی صندوق نوآوری و شکوفایی است.

تاییدیه های بین المللی کلید اصلی صادرات محصولات دانش بنیان

وحدت با بیان اینکه کمک هزینه اخذ تاییدیه های بین المللی به شرکت های دانش بنیان اعطا می شود، اظهار کرد: تاییدیه های بین المللی کلید اصلی شرکت های دانش بنیان برای حضور در مجامع بین المللی هستند و صندوق نوآوری و شکوفایی به منظور یاری شرکت ها در راستای توسعه بحث صادرات برای اخذ تاییدیه های بین المللی کمک هزینه ابتدایی می دهد.

رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی ادامه داد: شرکت هایی که بتوانند در بحث صادرات موثر واقع شوند از صندوق نوآوری و شکوفایی تخفیف دریافت می کنند و می توانند از تسهیلات بیشتری بهره مند شوند.

وی با اشاره استارت آپ های کشور گفت: این حوزه در مقایسه با دنیا کم نظیر است و پیشرفت بسیار خوبی داشته در همین راستا سیاست صندوق نوآوری و شکوفایی دخالت حداکثری در بخش های مختلف حوزه استارت آپی است.

وحدت یادآوری کرد: برنامه داریم تا استارت آپ ها داخل صندوق های خطر پذیر یا پژوهش و فناوری بروند و صندوق نوآوری و شکوفایی هم با دخالت حداقلی تنها طرح ها را تایید کند و سپس بقیه برنامه ها در صندوق های خطر پذیر دنبال شود.

انتهای پیام/

پرسش و پاسخ در دخالت حداقلی صندوق نوآوری و شکوفایی در استارت آپ ها / ایجاد خط های حمایتی برای کمک به شرکت های دانش بنیان

گفتگو با هوش مصنوعی