ریشه اختلاف اعضای هیات رئیسه <a href="/fa/dashboard/ فوتبال" class="text info">فدراسیون فوتبال</a> کجا است؟



به گزارش خبرنگار فوتبال و فوتسال گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، ۲ روز قبل اعضای هیات رئیسه فدراسیون فوتبال با حضور در دفتر حیدر بهاروند، سرپرست این فدراسیون تشکیل جلسه داده تا طبق مذاکراتی که با مسئولان AFC به ویژه وحید کردانی، رئیس ایرانی بخش فدراسیون های عضو AFC صورت گرفته بود بحث انتخاب مهدی محمدنبی به عنوان دبیرکل جدید فدراسیون و جانشین ابراهیم شکوری را به شکل قانونی نهایی کنند.

البته نمی توان این موضوع را به معنی پایان اختلاف برخی اعضای هیات رئیسه به ویژه هدایت الله ممبینی با سایر نفرات و در راس آن ها حیدر بهاروند و عبدالکاظم طالقانی تفسیر کرد.

هفته قبل که خبر انتخاب نبی به عنوان سرپرست دبیرکلی فدراسیون منتشر شد، ممبینی که به نظر می رسد اختلاف خاصی با این مدیر با تجربه ندارد با بهانه کردن همان اختلاف های قدیمی و ریشه ای اش با ۲ عضو تاثیرگذار هیات رئیسه انتقاد های تندی را نسبت به انتخاب نبی مطرح کرد. اگر ایراد های قانونی کنفدراسیون فوتبال آسیا در نامه اولی که برای فدارسیون ارسال شد را نادیده بگیریم نمی توان از این موضوع که AFC مصاحبه ممبینی را هم ضمیمه نادیده گرفته شدن قانون در ماجرای معرفی نبی کرده بود بی تفاوت گذشت.

داستان چالش های ممبینی و عبدالکاظم طالقانی به انتخابات سال ۹۳ هیات فوتبال خوزستان بازمی گردد. جایی که در رقابت برای پست ریاست این هیات، ممبینی با کسب ۱۴ رای، قافیه را به طالقانی که ۳۶ رای جمع آوری کرده بود باخت و با توجه به حواشی آن انتخابات این ۲ با هم دچار چالش شدند.

با این وجود در انتخابات سال ۹۵ فدراسیون فوتبال که با ریاست مهدی تاج به اتمام رسید طالقانی به عنوان نماینده استان ها و ممبینی در جایگاه کارشناس، جواز حضور روی صندلی هیات رئیسه را به دست آورند.

البته تاج تا پیش از استعفایش از ریاست فدراسیون با مدیریتی هوشمندانه و تسلط روی اعضای هیات رئیسه، به هیچ وجه اجازه نداده بود این اختلاف ها علنی شده و منجر به آسیب رسانی به بدنه تصمیم گیری فدراسیون تحت امرش شود.

به دنبال جدایی تاج از فدراسیون خاکستر اختلاف قدیمی ممبینی و طالقانی مانند آتشی سوزان شعله ور شد و البته با توجه به ارتباط بسیار نزدیک طالقانی با حیدر بهاروند، سرپرست فدراسیون فوتبال هم که در جزئی ترین تصمیم هایش هم با طالقانی مشورت می کند، سمت عضو باتجربه تر هیات رئیسه را گرفت.

داور قدیمی فوتبال کشورمان هم که با سودای ریاست در فدراسیون در انتخابات شرکت کرده و تحرکات عجیبی هم برای رسیدن به این هدف انجام داده بود، روز به روز اختلاف عمیق تری با این اعضا و البته سایر نفرات حاضر در هیات رئیسه پیدا کرد و در نهایت هم از ریاست کمیته داوران با دستور بهاروند برکنار شد تا فاصله آن ها بیشتر هم شود.

به هر حال ماجرای دبیرکلی نبی در فدراسیون به خیر گذشت، اما امید می رود اعضای هیات رئیسه با اتحاد ببشتری بحث اصلاحات اساسنامه را دنبال کنند تا با تصمیم واحد آنها، مسیر برگزاری انتخابات فدراسیون آسان تر شود و فوتبال از این بلاتکلیفی بیرون بیاید.

انتهای پیام/
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «ریشه اختلاف اعضای هیات رئیسه فدراسیون فوتبال کجا است؟» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.