تاثیرپذیری دانشگاه و جامعه از فضای مجازی / رفتار آمریکا با تیک تاک قابل توجه است



عزیز نجف پور رئیس واحد الکترونیکی دانشگاه آزاد گفت: فضای مجازی برای حکمرانی ایجاد شده است و تنظیم خدمات و محتوا به طور جدی توسط حکمرانان عالم سایبری انجام می شود.

او افزود: به دلیل اینکه ما در فضای مجازی افکنده شدیم و این اتفاق به تدریج نبود، به مقدار زیادی دانش در این حوزه مورد استفاده قرار گرفت. بخاطر رویکرد فناورانه و کسب و کاری پررنگ فضای مجازی به این سمت حرکت کردیم تا از بستر های مختلف برای آن استفاده بکنیم. بنا داریم دبیرخانه دائمی همایش را که تاسیس کرده ایم ادامه بدهیم و محدود به زمان نخواهد بود.

نجف پور ادامه داد: شورای عالی فضای مجازی با عنوان قرارگاه محوری یکپارچه برای سیاست گذاری و مدیریت فضای مجازی تشکیل شده است.

او بیان کرد: بیش از ۱۰۰ مقاله علمی پژوهشی، بیش از ۳۵۰ گزارش از تجربیات فردی و سازمانی، بیش از ۵۰ محتوای فرهنگی تربیتی ارائه شده، بیش از ۶۰ معرفی محصول و نرم افزار فرهنگی، بیش از ۴۰۰ ایده استارتاپی در زمینه فرهنگی و تربیتی جزء آثار رسیده بوده اند.

حکمرانی فرهنگی در فضای مجازی بر جامعه سیطره پیدا کرده است

رسول جلیلی، رئیس دانشگاه شریف گفت: فرهنگ در فضای مجازی قله تاثیر شبیخون فرهنگی است که رهبر معظم انقلاب بیش از دو دهه پیش این موضوع را مطرح کردند و ما جدی نگرفتیم. حکمرانی فرهنگی در فضای مجازی و حکمرانی فرهنگی از طریق فضای مجازی بر جامعه ما سیطره پیدا کرده است. از خانواده گرفته تا مدرسه و دانشگاه اگر این سه در معرض یک حکمرانی قرار گرفت در ادامه، بقیه جامعه هم با این سه همراه می شود.

او با اشاره به این سوال که آیا سکو مهم است بیان کرد: برخی مقاله نوشتند گفتند سکو مهم نیست ما محتوا در سکو های خارجی تولید کنیم، اما اشتباه بزرگ همین جا بود. اگر موضوع از حکمرانی فرهنگی فراتر رود و به کل حکمرانی صاحبان سکو ها و حکم رانی سیاسی می رسد. باید در این فضا تنظیم گری داشته باشیم، چاره ای نداریم جز اینکه فضای مجازی خودمان را در دانشگاه خودمان داشته باشیم. در فضای مجازی دانشگاهی کلاس در این ساختمان است، اما اساتید در فضا های دیگر هستند.

رئیس دانشگاه شریف اظهار کرد: برخوردی که این روز ها آمریکا با تیک تاک کرد برای ما جای توجه داشت، وقتی احساس خطر کردند پیام رسان را با جدیت ممنوع کردند.

استفاده به نحو مطلوب با شناخت فضای مجازی

محمدمهدی تهرانچی، رئیس دانشگاه آزاد در ادامه گفت: قصد این همایش فضای مجازی هراسی نیست، شناخت فضای مجازی باعث می شود بتوانیم از این فناوری به نحو مطلوب استفاده کنیم. اگه نشناسیم استعمار نوین کار خود را خواهد کرد. دوران کرونا فرصتی در درک تهدیدات اجتماعی_فناورانه برای ما به وجود آورد.

رئیس دانشگاه آزاد بیان کرد: ما در فضایی زندگی می کنیم که ایالات متحده تحت عنوان علم برای امنیت پیش می رود. بر این اساس، معتقدند اگر بخواهیم رهبریمان را در دنیا حفظ کنیم باید به فناوری روی بیاوریم.
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «تاثیرپذیری دانشگاه و جامعه از فضای مجازی / رفتار آمریکا با تیک تاک قابل توجه است» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.