چند درصد نوآموزان اضافه وزن دارند؟



به گزارش مشرق، مهرزاد حمیدی در سی و چهارمین اجلاس مدیران و رؤسای آموزش و پرورش جزئیات پروژه کنترل وزن و چاقی را تشریح کرد و گفت: دانش آموزان به علت کرونا از فعالیت های اجتماعی دور شدند و خطر ابتلا به بیماری های غیرواگیر و افزایش وزن برای آنها وجود دارد.

بیشتر بخوانید: زمان آغاز فعالیت مدرسه تلویزیونی در سال تحصیلی جدید

وی افزود: در این شرایط کرونایی باید تلاش کنیم نسل خودمان را از بلیه اضافه وزن و چاقی که ام الامراض است نجات دهیم و اجازه ندهیم فاصله گذاری و عدم تحرک، مانع حفظ سلامت کودکان و نسل ایرانی بشود.

معاون تربیت بدنی و امور سلامت وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه پروژه ما مدرسه محور و خانواده محور است اظهار کرد: امسال طرح در شرایط سخت تری اجرا می شود و اگر حمایت و هدایت شما مدیران مناطق نباشد اجرای این پروژه در این شرایط سخت تر می شود.

وی با اشاره به نیمرخ وضعیت سلامت کشور گفت: در این سال مبهم این پروژه را پذیرفتیم و تعهد کرده ایم. ۵۹٫۳۱ درصد جمعیت کشور دچار اضافه وزن بالا و چاقی هستند که فاجعه است و افراد زیادی جانشان را به علت بیماری های ناشی از چاقی از دست می دهند.

وی به طبقه بندی شاخص توده بدنی دانش اموزان اشاره کرد و گفت: ۲۱٫۲ درصد دانش آموزان دارای اضافه وزن و چاقی اند. ۱۴ درصد نوآموزان چاق اند و اضافه وزن دارند. فرزندپروری باید با مهارت همراه شوند. یکی از مسائلی که باید در دروه پیش دبستانی و مهدها مورد توجه قرار بگیرد همین کنترل وزن است.

پرسش و پاسخ در چند درصد نوآموزان اضافه وزن دارند؟

گفتگو با هوش مصنوعی