حضور تدریجی دانش آموزان لرستانی در مدرسه



به گزارش خبرنگار مهر، سید عیسی سهرابی امروز سه شنبه در جلسه شورای معاونین آموزش و پرورش لرستان گفت: با توجه به اینکه سیاست کلی نظام و وزارت آموزش و پرورش، آموزش حضوری دانش آموزان است ما هم در لرستان وظیفه داریم طبق دستورالعمل فعالیت آموزشی و تربیتی مدارس زمینه را برای حضور تدریجی دانش آموزان در مدرسه فراهم کنیم.

وی با اشاره به بازگشایی حضوری مدارس گروه اول و زیر ۱۵ نفر در هر کلاس از اول مهر گفت: مدیران مدارس گروه دوم و مدارسی که جمعیت دانش آموزی آنها تا ۳۰۰ نفر است موظفند در هفته اول آبان ماه با تشکیل شورای مدرسه به بررسی مجدد شرایط، گروه بندی، اولویت بندی دروس، بررسی شرایط بهداشتی، ارتباط با اولیا، و دانش آموزان اقدام کرده و بستر لازم را برای باز گشایی در هفته سوم به صورت آرام، تدریجی و بر اساس اقتضائات منطقه یا شهرستان فراهم کنند و برای مدارس گروه سوم و مدارس با جمعیت دانش آموزی بیشتر از ۳۰۰ نفر هم تا اواخر آبان این فرصت را دارند تا دانش آموزان را برای حضور دو روز در هفته در کلاس درس گروه بندی کنند.

سرپرست آموزش و پرورش لرستان افزود : بدیهی است شرط صدور مجوز بازگشایی، تکمیل چک لیست خودارزیابی توسط مدیران مدارس در سامانه ltms و بررسی و ارزیابی وضعیت مدارس توسط ادارات آموزش و پرورش با هماهنگی رئیس شبکه بهداشت، فرمانداری بخشدار یا نماینده تام الاختیار آنها است.

سهرابی همچنین خطاب به مدیران آموزش و پرورش نواحی و مناطق استان گفت: از هر گونه کار شتاب زده و عجولانه اجتناب کنند و بخش نامه را ملاک و معیار برای آموزش حضوری دانش آموزان قرار دهید.

وی واکسیناسیون فرهنگیان و دانش آموزان را لازمه آموزش حضوری دانست و بیان کرد: طبق آخرین آمار از ۱۴۷ هزار دانش آموز لرستانی که جامعه هدف واکسن بوده اند ۱۱۱ هزار ۳۱ نفر واکسینه شده اند و حدود هزار نفر از فرهنگیان استان هم هنوز موفق به تزریق واکسن نشده اند.

سرپرست آموزش و پرورش لرستان گفت: در بحث واکسیناسیون دانش آموزان، آموزش و پرورش وظیفه شناسایی دانش آموزانی را دارد که واکسیناسیون انجام ندادند و در ادامه باید با فرهنگ سازی آنها را ترغیب کنیم تا برای سلامتی خود و جامعه واکسن بزنند و اما فرهنگیانی که به هر دلیلی واکسینه نشدند طبق بخش نامه سازمان امور اداری و استخدامی باید هر سه روز یک بار نتیجه تست PCR خود را ارائه دهند.

بنا بر این گزارش، لزوم ارتباط مؤثر خانه و مدرسه، دپوی ماسک، مواد شوینده و ضدعفونی کننده در مدارس، اطلاع رسانی به موقع و مناسب، توانمندسازی معلمان در کارگاه های آموزشی، الزامی بودن حضور همه عوامل آموزشی در مدرسه، تشدید نظارت ها بر آموزش و دستورالعمل های بهداشتی و آموزش رایگان نو آموزان در آینده نزدیک در بستر شبکه شاد از دیگر موضوعاتی بود که سرپرست آموزش و پرورش در این جلسه به آن اشاره کرد.

پرسش و پاسخ در حضور تدریجی دانش آموزان لرستانی در مدرسه

گفتگو با هوش مصنوعی