از انتقاد به توسعه نامتوزان در کشور تا تبیین سند برنامه توسعه و اشتغالزایی



همایش تبیین و کاربست اسناد برنامه توسعه و اشتغالزایی با حضور معاون توسعه روستایی و مناطق محروم کشور و جمعی از مسؤولان استانی و کشوری برگزار شد.

از انتقاد به توسعه نامتوزان در کشور تا تبیین سند برنامه توسعه و اشتغالزایی

به گزارش خبرگزاری فارس از شهرکرد، پیش از ظهر امروز همایش تبیین و کاربست اسناد برنامه توسعه و اشتغالزایی در مجتمع لاله شهرکرد با حضور معاون توسعه روستایی و مناطق محروم کشور و جمعی از مسؤولان استانی و کشوری برگزار شد.

حجت جباری در این آئین با بیان اینکه در اجرای این برنامه تعامل دهیاران و بخشداران یک اولویت مهم است، گفت: هر ساله پنج هزار روستا طبق سند تدوین شده برای توسعه و اشتغال روستاها، فرآیند توسعه را دنبال می کنند.

دهیاران در توسعه و اشتغال روستا باید نقش تسهیل گرانه داشته باشند

معاون امور آمایش سازمان برنامه و بودجه کشور ادامه داد: در اجرای طرح توسعه و اشتغالزایی روستاها، دهیاران باید نقش تسهیل گرانه داشته باشند، زیرا این افراد آشنایی بیش تری با ظرفیت های روستای خود دارند.

وی تأکید کرد: نباید تنها به تدوین سند توسعه و اشتغال در روستاها بسنده کنیم، بلکه نیاز است اقدامات در روستاها با محوریت دهیاری ها انجام شود.

علی کاظمی در ادامه این آئین با بیان اینکه توسعه پایدار جزو اولویت های مجلس شورای اسلامی است، گفت: این امر زمانی محقق می شود که توسعه در شهرها و روستاها به صورت همزمان پیگیری شود.

توسعه نامتوزان در کشور موجب مهاجرت روستائیان و عشایر به شهرها می شود

نماینده مردم فارسان، اردل، کوهرنگ و کیار در مجلس ادامه داد: توسعه نامتوزان در کشور موجب مهاجرت روستائیان و عشایر به شهرها می شود؛ بنابراین در اسناد بالا دستی باید به توسعه روستاها توجه ویژه ای صورت بگیرد.

وی توضیح داد: اگر به موضوع بازاریابی در کنار تولیدات روستایی توجه صورت نگیرد، این تولید نمی تواند زمینه تحقق اشتغال و اقتصاد مقاوم را فراهم کند.

شکاف در بین شهرها و روستاها

محمد خالدی در پایان این همایش گفت: زمانی که تکنولوژی در زندگی شهری رسوخ کرد، فاصله طبقاتی، اجتماعی و فرهنگی در شهرها و روستاها افزایش چشمگیری پیدا کرد.

نماینده مردم لردگان در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: شکاف بین شهرها و روستاها باید با ایجاد زیرساخت هایی از جمله راه، بهداشت، مدرسه و … کاهش پیدا کند و برای ماندگاری جمعیت در روستاها نیازمند ایجاد اشتغال در هر روستا بر اساس ظرفیت هستیم.

انتهای پیام/۶۸۰۲۶/م/خ

پرسش و پاسخ در از انتقاد به توسعه نامتوزان در کشور تا تبیین سند برنامه توسعه و اشتغالزایی

گفتگو با هوش مصنوعی