سیستان و بلوچستان در مسیر تبدیل شدن به هاب خدمات خودرویی کشور



حسین مدرس خیابانی در گفت و گو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: سیستان و بلوچستان با توجه به قابلیت گستردگی جغرافیایی، تردد بالای کامیون های ترانزیتی و دسترسی به آب های آزاد، مزیت و استعداد تبدیل شدن به هاب و رتبه اول سایت های تعمیرگاهی و خدمات خودرویی کشور را دارد.

وی با اشاره به نام گذاری سال با عنوان تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرین از سوی مقام معظم رهبری و راهبردهای سند تحول دولت مردمی، اظهار داشت: باید این باور در مدیران مرتبط و بخش خصوصی ایجاد شود که با توجه به مزیت استان در بهره مندی از تردد بالای کامیون های ترانزیتی به دلیل فرصت مرز، با ایجاد سایت های متعدد خدمات خودرویی و تعمیرگاهی، اجازه خروج سرمایه برای تعمیر خودرو از استان داده نشود.

به گفته استاندار سیستان و بلوچستان، بی توجهی به اقتصاد تعمیرگاهی موجب شده که میزان زیادی از سرمایه استان جهت تعمیر ماشین آلات و خودروها به سایر استان ها سرازیر شود که در کنار خروج سرمایه مادی، ارتباط مستقیمی با بیکاری دارند.

به گفته وی، سایت های خدمات خودرویی و تعمیرگاهی خودروهای سواری، سنگین و ماشین آلات راهسازی، صنعتی و معدنی در مجتمع های خدمات بین راهی و در درون شهرها با مسئولیت شهرک صنعتی در شهرک های کارگاهی راه اندازی شود.

مدرس خیابانی تاکید کرد: تعمیر خودروها و ماشین آلات ادارات باید در داخل استان انجام و مشابه سایت تعمیرگاهی ماشین آلات ایرانشهر در سایر شهرستان ها راه اندازی شود تا حجم بالای اشتغال و اقتصاد را در استان نگه داریم.

وی ادامه داد: اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای به منظور دستیابی به اطلاعات دقیق در خصوص میزان انجام خدمات خودرویی در داخل و بیرون از استان، پیمایش انجام دهد تا مشخص شود چقدر از حجم اشتغال و اقتصاد تعمیرگاهی را به سایر استان ها صادر می کنیم.

مجتمع های خدمات بین راهی ملزم به راه اندازی سایت خدمات خودرویی هستند

وی اضافه کرد: با توجه به اهمیت توسعه بندر چابهار، سایت خدمات خودرویی و تعمیرگاهی و لنج و شناور توسط اداره کل بنادر و کشتیرانی استان در این شهرستان راه اندازی شود.

وی افزود: مجتمع های خدمات رفاهی بین راهی ملزم به راه اندازی خدمات خودرویی و تعمیرگاهی در داخل مجموعه هستند و در صورت نبود این امکان، زمین مورد نیاز در جوار این مجتمع ها در اختیار متقاضیان قرار گیرد.

استاندار سیستان و بلوچستان بیان کرد: معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری با همکاری دستگاه های متولی، زمینه جذب سرمایه گذار با بهره مندی از ظرفیت شرکت های دانش بنیان برای ایجاد سایت خدمات تعمیرگاهی لنج و شناور در چابهار جهت تعمیر شناورهای فلزی و کشتی های ورودی به دریای عمان از طریق هند، پاکستان و عمان، برنامه ریزی و اقدام کند.

وی صنعت و معدن استان سیستان و بلوچستان را مسئول پیگیری راه اندازی سایت های خدمات خودرویی و تعمیرگاهی کرد.

مدرس خیابانی با اشاره به اهمیت تربیت نیروی انسانی ماهر در این رابطه تصریح کرد: اداره کل فنی و حرفه ای سیستان و بلوچستان با همکاری دانشگاه ها، بستر لازم برای تربیت ۱۰۰ نفر نیروی ماهر و متخصص در زمینه تعمیر ماشین آلات راهسازی، معدنی، کامیون های ترانزیتی و سواری برنامه ریزی نموده و از ظرفیت استادکاران ماهر در بخش خصوصی و دیگر استان ها برای تربیت نیرو استفاده کند.
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «سیستان و بلوچستان در مسیر تبدیل شدن به هاب خدمات خودرویی کشور» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.