ارتقای ظرفیت حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان



تفاهم نامه همکاری سه جانبه فی مابین پارک علم و فن آوری دانشگاه تهران، صندوق پژوهش و فن آوری دانشگاه تهران و صندوق حمایت از تحقیقات و توسعه صنایع پیشرفته (صحا) منعقد شد.

علی اسدی، رئیس پارک علم و فن آوری دانشگاه تهران، با اشاره به فعالیت هسته های فن آور و عضویت و استقرار بیش از ۲۰۰ شرکت فن آور و دانش بنیان در پارک علم و فن آوری گفت: بسیاری از شرکت های پارک علم و فن آوری موفق به تولید بار اول بسیاری از محصولات شده اند و در دنیا رقیبی ندارند، هم چنین تولیدات فن آورانه شرکت های پارک علم و فن آوری با محصولات خارجی رقابت می کنند.

وی در ادامه با اشاره به این که در حال حاضر توسعه فن آوری های نرم از موضوعات مهم و در حال پیگیری در پارک علم و فن آوری است، در ادامه اظهار امیدواری کرد که با انعقاد و عملیاتی شدن این تفاهم نامه، ظرفیت حمایت های مالی، اعتباری و ارائه تضامین به شرکت ها افزایش یابد.

تأکید بر ضرورت ایجاد یک همکاری منسجم در حوزه دانش بنیان ها

محمدمهدی فریدوند، مدیرعامل صندوق پژوهش و فن آوری دانشگاه تهران، هم با تأکید بر ضرورت ایجاد یک همکاری منسجم گفت: با امضای این تفاهم نامه، می توانیم با بهره مندی از ظرفیت های پارک علم و فن آوری دانشگاه تهران، صندوق پژوهش و فن آوری و صندوق حمایت از تحقیقات و توسعه صنایع پیشرفته (صحا) فرصت های حمایتی مناسبی را برای دانش بنیان ها ایجاد کنیم.

وی با اشاره به تغییرات مثبت سرمایه در صندوق پژوهش و فن آوری دانشگاه تهران، توضیح داد: خوشبختانه موفق شدیم که سرمایه صندوق را از ۳۰ میلیارد تومان به ۵۰ و پس از آن ۱۰۰ میلیارد افزایش دهیم و می کوشیم تا این سرمایه به ۲۰۰ میلیارد تومان برسد، در زمینه اعطای ضمانت نامه به شرکت ها، تأمین سرمایه و دیگر تسهیلات نیز اقدامات مثبتی داشته ایم و امیدواریم با همکاری یکدیگر ظرفیت های حمایت از دانش بنیان ها افزایش یابد.

براساس این گزارش، تفاهم نامه همکاری سه جانبه فی مابین پارک علم و فناوری دانشگاه تهران، صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه تهران و صندوق حمایت از تحقیقات و توسعه صنایع پیشرفته (صحا) به امضای دکتر علی اسدی، رئیس پارک علم و فن آوری دانشگاه تهران، محمدمهدی فریدوند، مدیرعامل صندوق پژوهش و فن آوری دانشگاه تهران و محسن نادری منش، رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل صندوق حمایت از تحقیقات و توسعه صنایع پیشرفته (صحا) رسید.

این تفاهم نامه در راستای تحقق اهداف مقرر در سند چشم انداز، سیاست های کلی علم و فن آوری و اقتصاد مقاومتی مبنی بر تقویت اقتصاد دانش بنیان و توسعه صنایع و خدمات مبتنی بر علوم و فن آوری های جدید و با موضوع محوری مشارکت در شناخت اولویت های حمایتی، فرصت های سرمایه گذاری، زمینه های مناسب صادراتی و جذب سرمایه گذاری خارجی در صنایع پیشرفته و دانش بنیان کشور و مرتبط با نیاز ها و فعالیت های پیشرفته و دانش بنیان منعقد شد.

منبع: ایسنا
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «ارتقای ظرفیت حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.