جشنواره ای رسانه ای امام رضا(ع) نیازمند سیاستگذاری منسجم است



به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهدمقدس به نقل از آستان نیوز؛ محمد اسماعیل شیخانی اظهار داشت: همه ما مردم ایران و به ویژه شهر مقدس مشهد، در سایه الطاف امام رضا(ع) زندگی می کنیم و به نوعی مدیون امام هشتم(ع) هستیم.

وی افزود: هر کس به نوعی در حوزه های مختلف دین خود را به امام رضا(ع) ادا می کند، یکی با وقف و دیگری با نذر؛ اهالی رسانه نیز از طریق تولیدات فاخر با موضوعات فرهنگ و معارف رضوی می توانند دین خود را به این امام رئوف ادا کند.

شیخانی با اشاره به برگزاری اولین جشنواره رسانه ای امام رضا(ع)، عنوان کرد: در واقع برگزاری این جشنواره از دو منظر قابل بررسی است، نخست اینکه ادای دینی به امام رضا(ع) است و دوم سبب می شود بستر، زمینه و ظرفیتی برای خلاقیت های جدید با محوریت امام هشتم(ع) در حوزه رسانه شکل بگیرد و همچنین سبب می شود بحث سیره رضوی تبدیل به گفتمان و مطالبه عمومی در رسانه شود.

به گفته مدیر خبرگزاری تسنیم در خراسان رضوی، برگزاری جشنواره هایی از این دست، در صورتی که سیاست گذاری مدونی داشته و اهداف آن نیز ترسیم شده باشد، سبب می شود گام های مثبت و روبه جلویی در حوزه گسترش فرهنگ و سیره رضوی برداشته شود.

وی با بیان اینکه گفتمان رضوی دارای مفاهیم بسیار متعدد و سیالی است، تصریح کرد: در حوزه فرهنگ رضوی باید از کلید واژه های کاربردی همچون مهر، عطوفت، بخشش، قناعت و … استفاده و این مفاهیم را برجسته سازی کنیم و در همین راستا تولیداتی را به مخاطبان ارائه دهیم.

شیخانی رمز موفقیت این گونه جشنواره ها را نگاه جزئی نگر ذکر کرد و گفت: در برگزاری این جشنواره ها نباید به دنبال مسائل کلیشه ای و حاشیه ای رفت بلکه باید به سراغ جزئیات برویم؛ رسانه های مختلف باید متناسب با مفاهیم یادشده دست به تولید محتوا و محصولات فاخر بزنند.

مدیر دفتر نمایندگی خبرگزاری تسنیم در استان خراسان رضوی اظهار کرد: متأسفانه در حوزه رسانه تولیدات اثرگذار کمتری دیده می شود و اگر هم بوده از طریق خود مجموعه آستان قدس رضوی تولیدشده است؛ باید تمام اهالی رسانه پای کار باشند تا تولیدات در این حوزه افزایش یابد.

انتهای پیام/۲۸۱/ش

پرسش و پاسخ در جشنواره ای رسانه ای امام رضا(ع) نیازمند سیاستگذاری منسجم است

گفتگو با هوش مصنوعی