رفتارهای ناسازگار جنسیتی دوران کودکی عاملی در ابتلا به افسردگی



ایسنا/خراسان رضویبر اساس نتایج تحقیقات جدید، رفتارهای ناسازگار جنسیتی در دوران کودکی مانند عروسک بازی پسران و یا ماشین بازی دختران، عامل خطری در ابتلا به افسردگی در بزرگسالی است.

به گزارش ایسنا و به نقل از سایکولوژی نیوز، محقق این تحقیق دیوید بنت، استاد روان پزشکی دانشکده پزشکی دانشگاه درکسل ایالات متحده، اظهار کرد: در این تحقیق طولی ۱۲۵ بزرگسال شرکت کردند که خانواده این افراد در سن چهار و پنج سالگی شاهد رفتارهای ناسازگار جنسیتی بودند و آنان در سن ۱۶ و ۱۷ سالگی نشانه هایی از افسردگی را گزارش کردند.

محققان پس از کنترل جنسیت این افراد، خطرات محیطی مانند استرس در زندگی خانواده، بی ثباتی خانواده، قرار گرفتن در معرض مواد قبل از تولد و مشکلات بهداشتی در دوران نوزادی را نیز موردبررسی قراردادند.

البته این تحقیق اولین مطالعه در زمینه ارتباط رفتار ناسازگار جنسیتی با افسردگی نیست. در تحقیقی که در سال ۲۰۱۸ در نشریه JAMA Pediatrics منتشر شد، ارتباط رفتار ناسازگار جنسیتی با پریشانی ذهنی اثبات شد.

در تحقیقی دیگر که در سال ۲۰۱۳ در نشریه آکادمی روان پزشکی کودکان آمریکا منتشر شد نیز نشان داد، رفتار ناسازگار جنسیتی پیش بینی کننده افسردگی در دوران نوجوانی است، همچنین مشخص شد که میزان قلدری و سوء استفاده جسمی و عاطفی در کودکان با این ناسازگاری نسبت به سایرین بیشتر است.

محققان اظهار کردند: نتایج تحقیقات متعدد نشان می دهد که رابطه مداوم بین ناسازگاری رفتاری جنسیتی و ابتلا به افسردگی وجود دارد.

بنت گفت: این تحقیق نیز مانند دیگر تحقیقات محدودیت های ازجمله اندازه جمعیت و وضعیت اقتصادی و اجتماعی خاص خانواده دارد.

نتایج این تحقیق در نشریه Sex Roles منتشرشده است.

انتهای پیام
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «رفتارهای ناسازگار جنسیتی دوران کودکی عاملی در ابتلا به افسردگی» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.