سالانه ۶۰ هزار دانش آموز دیرآموز شناسایی می شوند



رئیس سازمان آموزش وپرورش استثنایی:

به گزارش حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، مجید قدمی معاون وزیر آموزش وپرورش و رئیس سازمان آموزش وپرورش استثنایی در مورد اجرای طرح سنجش اظهار کرد: اجرای طرح سنجش دانش آموزان در سال ۳۰ تا ۴۰ میلیارد تومان هزینه دارد و به دنبال آن هستیم که برای این سنجش ها به سن تولد نزدیک تر شویم؛ بنابراین سال گذشته از والدین کودکان پنج سال نیز خواستیم آنان را برای سنجش بیاورند، اما چون طرح اجباری نبود فقط ۳۰۰ هزار نفر مراجعه کردند. در حالی که باید یک میلیون و ۳۰۰ هزار نفر مراجعه می کردند بنابراین پیگیر آن هستیم که این برنامه ها را توسعه دهیم.

وی افزود: در این طرح ها اطلاعات بسیاری خوبی به دست می آوریم و یکی این موارد شناسایی ۶۰ هزار دانش آموز دیرآموز است.

۲۰۰ هزار نفر از اولیا در کلاس های آموزشی شرکت می کنند

معاون وزیر آموزش وپرورش ادامه داد: والدین پس از تولد فرزند دچار معلولیت دچار وضعیتی می شوند که به آن در اصطلاح روانشناسی، دوره ماتم زدگی گفته می شود و پس از دوره افسردگی نهایت کودک را پذیرش می کنند.

قدمی اضافه کرد: هنگامی که والدین به نقطه پذیرش کودکان معلول برسند، می توانیم از همکاری آنان در مدرسه استفاده و با حضور فعال آنان از حقوق اجتماعی کودکان دفاع کنیم.

رئیس سازمان آموزش وپرورش استثنایی کشور اظهار کرد: سال گذشته ۲۰۰ هزار نفر از والدین کودکان معلول در کلاس های آموزش اولیا شرکت کردند و هر چند مردان معمولا در دوره های آموزشی شرکت نمی کنند، اما سال گذشته توانستیم ۳۰ هزار نفر از مردان را نیز در این کلاس ها آموزش دهیم.

قدمی گفت: هنگامی که فرزند معلول متولد می شود، معمولا پدران تلاش می کنند صورت مسئله را پاک کنند و به طور مثال صبح زود می روند و شب دیرهنگام به خانه می آیند درحالی که برای رشد معقول فرزند دارای نیاز ویژه، هم پدر و هم مادر باید کمک کنند.

انتهای پیام/
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «سالانه ۶۰ هزار دانش آموز دیرآموز شناسایی می شوند» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.