تعریض جاده های برخی استان های سیل زده در اولویت است



ایسنا/البرز مدیر دفتر توسعه ایمنی راه و حریم سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای در خصوص وضعیت راه های استان های کشور از جمله استان لرستان بعد از گذشت حدود ۹ ماه از سیل فروردین ماه امسال گفت: برای بهبود وضعیت راه های استان های آسیب دیده، مجموعه وزارت راه در جاده ها حضور داشته و به صورت شبانه روزی برای رفع مشکلات پیش آمده تلاش می کنند.

به گزارش ایسنا، مجید صباغ زاده بعد از ظهر امروز، ۲۸ آذر در مراسم گرامیداشت هفته حمل و نقل، رانندگان و راهداری استان البرز برگزار شد در جمع خبرنگاران با بیان اینکه تا دو الی سه ماه بعد از وقوع سیل نیز تمامی عوامل نگهداری از راه های کشور از جمله راهداری بسیج شدند تا وضعیت تردد در راه های لرستان را به وضعیت قابل قبولی برسانند، افزود: در این مورد سعی می کنیم تا پایان امسال تمامی نواقصی را که برای ما حیاتی است از جمله نواقص پل هایی که متصل کننده مسیرهای روستایی و شهری است، رفع شود.

مدیر دفتر توسعه ایمنی راه و حریم سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای با اشاره به اینکه تعریض راه های برخی استان های سیل زده در اولویت قرار داده شده است، بیان کرد: تعریض و ساماندهی جاده های برخی استان ها مثل لرستان، گلستان، خوزستان، کرمانشاه و بوشهر که به دلیل سیل و یا زلزله دچار بحران هایی شده در اولویت قرار داشته و اجرایی می شود.

این مسئول اضافه کرد در خصوص رسیدگی به وضعیت راه هایی که به دلیل بلایای طبیعی از جمله سیل و زلزله آسیب می بینند نیاز به همکاری تمامی نهادها و سازمان هایی است که می توانند در این باره کمک کنند.

صباغ زاده در پاسخ به اینکه آیا در بحث بودجه ای برای انجام عملیات در راه های آسیب دیده مشکلاتی ندارید؟ گفت: در بحث ترمیم آسیب های ناشی از سیل به جاده ها تیم اقتصادی دولت برنامه ریزی های خوبی داشته است و می توانیم بگوییم وضعیت خوبی از نظر بودجه ای در این مورد داریم.

وی با بیان اکنون و بعد از گذشت چندماه از سیل فرودین سال جاری وضعیت در راه های استان گلستان عادی است، افزود: در استان های خوزستان، بوشهر و سیستان و بلوچستان نیز به وضعیت عادی در راه ها رسیدیم اما مجدد چند روز قبل شاهد وقوع سیل در این استان ها بوده ایم و کارهای ترمیمی در راه ها همچنان ادامه می یابد.

وی با اشاره به برنامه سالانه وزارت و راه شهرسازی برای ایمن سازی راه ها اظهار کرد: وزارت راه شهرسازی برنامه ای سالانه برای ایمن سازی راه ها و نگهداری وضع موجود آنها دارد که بر اساس آن پروژه هایی مثل احیای خط کشی، شناسایی و اصلاح نقاط خطرساز، رسیدگی نقاط پرترافیک و … را اجرایی می کند.

مدیر دفتر توسعه ایمنی راه و حریم سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای کشور در ادامه با اشاره به انجام عملیات ارتقای حفاظ های میانی در محورهای استان های مختلف ادامه داد: این پروژه ها بویژه در حوزه آزادراهی تهران- کرج، کرج- قزوین، قزوین- زنجان و یا زنجان- ازدو سال پیش در حال انجام است.

وی گفت: امیدواریم تا سال آینده این اقدامات تکمیل شود؛ چون حفاظ های جدید استاندارد بالاتری نسبت به موارد قبلی دارد.

وی با بیان اینکه برای بحث اصلاح نقاط پرتصادف راه های کشور نیز برنامه ریزی کرده ایم، گفت: اولویت ها در این حوزه شناسایی شده و بعد از بازرسی و استفاده از نظر مشاوران ذی صلاح، عملیات اصلاح نقاط پرترافیک در استان های مختلف اجرایی می شود.

انتهای پیام

پرسش و پاسخ در تعریض جاده های برخی استان های سیل زده در اولویت است

گفتگو با هوش مصنوعی