فعالیت <span class="text danger">430</span> معلول استان <a href="/fa/dashboard/ class="text info">اردبیل</a> در <span class="text danger">25</span> رشته ورزشی



به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، طاهره رزاق پور عصر چهارشنبه در نشست هم اندیشی با رؤسای هیئت های ورزشی معلولان در اردبیل اظهار داشت: برای این تعداد مددجو و معلول ۱۵ نفر مربی جذب شده تا در رشته های مختلف آموزش این ورزشکاران و توانمندسازی آنها را انجام دهد.

وی حمایت همه جانبه بهزیستی استان را از ورزش نابینایان، ناشنوایان و معلولان یادآور شد و تصریح کرد: تاکید ما بر استعدادیابی ورزشکاران در رشته های مختلف است تا زمینه بروز و ظهور توانمندی آنها را در مسابقات ملی و بین المللی شاهد باشیم.

مدیرکل بهزیستی استان اردبیل با قدردانی از تلاش و همت رؤسای هیئت ورزشی نابینایان و ناشنوایان در افتخارآفرینی عرصه بین المللی، جهانی و پارالمپیک گفت: برای کاستن از نارضایتی ها و برخی دغدغه های شکل گرفته، بهتر است هماهنگی لازم بین هیئت ها، ورزش و جوانان و بهزیستی انجام شود تا با تأمین امکانات و تجهیزات مورد نیاز ورزشکاران ما بتوانند در عرصه های مختلف حضور یافته و مدال آوری ارزشمندی را انجام دهند.

رزاق پور افزود: در سال گذشته همکاران ما در بهزیستی استان بیش از یک میلیارد تومان به ورزش معلولان کمک کردند و ما این کمک ها را سرمایه گذاری می دانیم که نتایج آن در سال های آینده در قالب افتخارآفرینی در رشته های مختلف نمود خواهد یافت.

وی حل دغدغه ها و نگرانی های رؤسای هیئت ها و ورزشکاران را با هماهنگی بیشتر و تأمین تجهیزات و امکانات مورد نیاز، سالن، مربی و تزریق منابع مالی همراه با حمایت اسپانسرها یادآور شد و خاطرنشان کرد: ما امروز دغدغه رؤسای هیئت ها را شنیدیم که عمده این دغدغه ها مربوط به کم بودن هزینه پرداختی از بابت حق الزحمه مربیان و همچنین هزینه ایاب و ذهاب ورزشکاران برای حضور در سالن های ورزشی بوده که قطعا امسال سعی ما بر این خواهد بود تا این مبالغ افزایش یافته و حمایت های همه جانبه را انجام دهیم.

مدیرکل بهزیستی استان اردبیل اضافه کرد: رویکرد ما در بهزیستی حرکت در مسیر توانمندسازی معلولان و جامعه هدف است که این توانمندسازی در گروه های مختلف معلولیت می تواند به خلق قهرمانی و مدال آوری بیشتر منجر شود.

رزاق پور تعامل با ورزش و جوانان و برگزاری نشست های مستمر با هیئت های نابینایان، ناشنوایان و معلولان را در حل موانع و مشکلات یادآور شد و بیان کرد: در حوزه توانبخشی که نگاه ویژه ای به حل مشکلات آنها داریم، در قالب نشست های استانی و مرکز کشور سعی ما بر این خواهد بود تا جذب منابع بیشتری را انجام داده و از ورزشکاران جامعه هدف حمایت های لازم و همه جانبه را انجام دهیم.

وی در ادامه یادآور شد: قطعا با خرید این امکانات و تجهیزات و بهره گیری از ظرفیت اسپانسرها با همراهی امور مالیاتی تلاشمان بر این خواهد بود تا تقویت فعالیت های ورزشی و حتی برگزاری رویدادهای فرهنگی، قرآنی را نیز برای جامعه معلولان در کنار سایر حمایت ها شاهد و ناظر باشیم.

در این جلسه رئیس هیئت نابینایان و کم بینایان استان اردبیل نیز تصریح کرد: با توجه به اینکه هیئت ورزشی نابینایان و کم بینایان برخلاف سایر هیئت ها شمولیت بیشتری از ورزشکاران را در بیش از ۱۲ رشته ورزشی در بر می گیرد، کار ما در مدیریت این حوزه بسیار سخت است و بهتر است ورزش و جوانان، بهزیستی و سایر دستگاه های استان پشتیبانی و حمایت های لازم را انجام دهد.

بهزاد سالمی به پرداخت مبلغ اندک از بابت ایاب و ذهاب برای ورزشکاران در طول سال اشاره کرد و گفت: این مبلغ حتی هزینه چند روز تردد ورزشکاران ما را کفاف نمی کند و بهتر است مبلغ پرداختی افزایش پیدا کند.

وی ضرورت خرید و توزیع اقلام ورزشی را یادآور شد و افزود: ما در سال های اخیر با کمترین اقلام ورزشی توزیع شده روبه رو بودیم و بهتر است البسه خریداری شده متحدالشکل و به صورت کیفی باشد تا در مسابقات آبرو و حیثیت استان زیر سؤال نرود.

رئیس هیئت نابینایان و کم بینایان استان اردبیل در ادامه خاطرنشان کرد: حق الزحمه مربیان به قدری پایین است که گاهی مربیان هیئت نابینایان و کم بینایان رغبتی به عقد قرارداد ندارند و برای جلوگیری از احجاف حق مربیان بهتر است پرداختی ها در شأن مربیان باشد.

رئیس هیئت ناشنوایان استان اردبیل نیز اضافه کرد: ورزشکاران ما در مسابقات آسیایی و پارالمپیکی همواره خوش درخشیده و در مقابل این همه زحمات انتظار می رود بهزیستی و ورزش و جوانان در کنار سایر نهادها حمایت ها و پشتیبانی های خود را انجام دهند.

سخاوتعلی خدنگی بیان کرد: باید سالن ورزشی اختصاصی برای ناشنوایان و نابینایان احداث و راه اندازی شود و هزینه پرداختی برای اعزام تیم ها نیز مناسب باشد.

وی در ادامه یادآور شد: در حال حاضر تعدادی از ورزشکاران ناشنوای استان به ویژه دختر ۱۵ ساله این استان خود را آماده مسابقات پارالمپیک می کند و تمرینات سختی را در پیش رو داریم و امیدواریم در اعزام تیم ها به مسابقات جهانی و بین المللی حمایت ها و پشتیبانی ها انجام شده و در پرداختی حق الزحمه مربیان، ورزشکاران و اعزام به مسابقات و تأمین یک دستگاه خودرو برای جابجایی ورزشکاران همراهی بیشتری را شاهد باشیم.

انتهای پیام/۱۳۱
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «فعالیت 430 معلول استان اردبیل در 25 رشته ورزشی» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.