انتصاب مدیران سفارشی در اردبیل!



به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، رئیس جامعه اسلامی اصناف و بازاریان اردبیل شامگاه شنبه در نشست با معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری اردبیل اظهار داشت: در مجموعه مطالبه گران ما در کنار استفاده از ظرفیت نخبگان اصناف و بازار، از خواص شهر نیز استفاده کردیم تا در حوزه های مختلف و پیگیری مطالبات مردم در کنار ما بوده و ارائه طریق کنند.

سعید ایرانی جم به تشکیل ۱۲ کمیته در قالب جامعه اسلامی اصناف و بازاریان اشاره کرد و گفت: بیش از ۳۵۰ نفر از نخبگان شهر در این کمیته ها گرد هم آمدند تا به عنوان خواص اردبیل بتوانند کار مجمع را به پیش برده و از مدیران و مسئولان پیگیر خواسته ها و مطالبات واقعی باشند.

وی با انتقاد از انتصاب مدیران سفارشی و وامدار به گروه ها، احزاب و نهادهای سیاسی تصریح کرد: انتظار می رود در دولت چهاردهم افراد توانمند در رأس امور قرار گرفته تا با آشنایی به درد و مشکلات مردم بتوانند در جلب رضایتمندی آحاد جامعه تلاشی مضاعف کنند.

سخنگوی جامعه اسلامی اصناف و بازاریان نیز در این نشست به دیدگاه های مختلف در مسیر توسعه در قالب دستاوردها و مجموعه فرآیندهای هماهنگ شده در حرکت بنیادین برنامه های توسعه ای اشاره کرد و گفت: یکی از ناترازی های توسعه عدم توجه به نیروی انسانی متخصص است که انتظار می رود در دولت چهاردهم افراد در جایگاه های واقعی و تخصصی خود به کار گرفته شده و از روی آوردن به مدیران نوکیسه و وابسته به احزاب و گروه های سیاسی پرهیز شود.

بهنام صحرانورد افزود: متأسفانه گفتاردرمانی و تعطیلی های مکرر خسارت هنگفتی را در عرصه مدیریتی و اجرایی وارد کرده در حالی که ما باید نقشه راه مشخص در عرصه پیشبرد امور داشته باشیم تا کارها به شایستگی به سرانجام برسد.

سخنگوی جامعه اسلامی اصناف و بازاریان به مردمی کردن امور اشاره کرد و ادامه داد: در استان اردبیل جای این موضوع خالی است چرا که هیچ کس در واگذاری کارها به مردم و به سرانجام رساندن کارهای بر زمین مانده مسئولیتی را قبول نمی کند و متأسفانه ما با برخی تغییر هویت ها نیز روبه رو شده ایم.

صحرانورد اضافه کرد: عدم نشاط اجتماعی، بیکاری ۷۰ هزار نفر جوان اردبیلی، مشکل عدم تأمین سرپناه و مسکن و غفلت از حوزه گردشگری و ظرفیت های توسعه آن از دیگر مشکلات و مصائبی است که مردم این استان گریبانگیر آن هستند.

وی ضرورت پاسخگویی مدیران را در برابر انجام بهتر امور برای مردم ضروری خواند و بیان کرد: متأسفانه برخی از مدیران این استان در قبال وظایف محوله پاسخگو نبوده و به هیچ وجه فرآیند مدیریتی آنها شایسته به نظر نمی رسد.

در این نشست اعضای حاضر ضرورت بازگشایی مرز ایران و آذربایجان، گلایه از عدم تغییر مدیران ضعیف و ابقای آنها، ارادت محوری به جای مهارت محوری در انتصابات، عدم تأمین امنیت روحی، روانی مردم، افزایش برخی آسیب های اجتماعی، غفلت و بی توجهی به نظام تعلیم و تربیت، ارائه آمارهای متضاد و غلط، بی توجهی به تکمیل پروژه های نیمه تمام، مشکل پاکبان ها، عدم کارآمدی نانوایی ها در تأمین نیاز اساسی مردم و نبود یک سند راهبردی و استراتژیک در مسیر توسعه استان اردبیل سخن به میان آوردند.

انتهای پیام/۱۳۱/.

پرسش و پاسخ در انتصاب مدیران سفارشی در اردبیل!

گفتگو با هوش مصنوعی