پرداخت <span class="text danger">۳۸۹میلیارد تومان</span> تسهیلات به مددجویان <a href="/fa/dashboard/ کردستان" class="text info">بهزیستی کردستان</a> اخبار <a href="/fa/dashboard/ class="text info">کردستان</a> اخبار استانها <a href="/fa/dashboard/ class="text info">تسنیم</a>



به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، حسین رسولی عصر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه که در بهزیستی این شهر برگزار شد، ضمن تبریک این ایام و قدردانی از همکاران خود اظهار داشت: تمامی افراد جامعه به نوعی مخاطب، مدافع و منتقد این سازمان هستند. ۵۴ نوع معلولیت در این سازمان وجود داشته و خدمات در ۱۲۰ فعالیت به گروه های هدف، ارائه می شود.

وی با بیان اینکه خوشبختانه در دولت سیزدهم توجه خاصی به قشر نیازمند و افراد محروم جامعه صورت گرفته است، گفت: سالانه به طور میانگین مستمری مددجویان ۲۰ تا ۲۵درصد افزایش یافته اما در سال ۱۴۰۰ مجموعا ۵۶ درصد رشد داشته است.

افزایش ۳ برابری میزان تسهیلات به مددجویان

مدیرکل بهزیستی استان کردستان از افزایش سه برابری میزان پرداخت تسهیلات تبصره ۱۶ به بیش از سه هزار مددجوی کردستانی در سال گذشته نسبت به سال قبل تر خبر داد و تصریح کرد: ۱۷ نفر نیروی متخصص به اورژانس اجتماعی تزریق شده است.

وی با اشاره به اینکه صفر کردن تعداد پشت نوبتی های دریافت مستمری نیازمند اعتبارات ویژه است، افزود: معلولان ضایع نخاعی و معلولان سالمند در اولویت کار بوده و اکنون ۱۷۰۰ نفر پشت نوبت دریافت حق خود هستند.

جمع آوری کمک ۱۲۰ میلیارد تومانی

رسولی با اذعان به اینکه ۸۵ درصد از کمک ها و مشارکت های مردمی توسط موسسات خیریه در سطح استان جمع آوری می شود، خاطر نشان کرد: سال گذشته ۱۲۰ میلیارد تومان در این بخش در کردستان جمع آوری شده که این آمار قابل توجه و شایان تقدیر است.

وی از ارائه خدمات به خانواده های دارای فرزند و قلو و بیشتر با اولویت نسبت به سایر خانواده ها خبر داد و اظهار کرد: علی رغم افزایش ۵۰ درصدی یارانه مراکز حمایتی شبانه روزی اما هزینه نگهداری ماهانه هر مددجو تحت مراقبت ۸ تا ۱۰ میلیون تومان است.

۱۲۰ نفر نیازمند قیومیت

مدیرکل بهزیستی استان کردستان از دستگاه ها خواست که نسبت وظایف قانونی خود در قبال جامعه تحت پوشش بهزیستی اقدام کنند، چراکه برخی از ادارت در این زمینه بی مهری کرده و هیچ توجهی به مددجویان به ویژه معتادان نمی کنند.

وی عنوان کرد: هم اکنون ۱۲۰ نفر در مراکز تحت پوشش بهزیستی نیازمند قیومیت هستند. امیدواریم هر کس به سهم به وظایف خود عمل کند.

بی توجهی دستگاه ها نسبت به اجرای مناسب سازی

مدیرکل بهزیستی استان کردستان با تاکید بر اینکه مناسب سازی جزو مطالبه و گلایه ماست، اذعان کرد: ۳۰ درصد کار در این حوزه انجام شده و علی رغم پیگیری های متعدد دستگاه ها نسبت به وظایف خود عمل نمی کنند. یکی از مدیران در تماس تلفنی مدعی شده در شش ماه گذشته یک نفر معلول به اداره ما مراجعه کرده و آن هم همکار خودمان بوده که دیگر نیازی به مناسب سازی نیست!

وی افزود: برخی از دستگاه ها درخواست داشته که در ارزیابی سالانه مناسب سازی که توسط بهزیستی رصد و انجام می شود، ۲۰نمره به ما بدهید! تا سال گذشته این نیازمندی را انجام دهیم اما نه تنها هیچ کاری انجام نداده اند بلکه پاسخ گو هم نیستند، از اصحاب رسانه انتظار می رود که این موضوع را به صورت ویژه پیگیری کنند.

رسولی با اشاره به راه اندازی کمپ ماده ۱۶ در سنندج ابراز داشت: در این مرکز محدودیت پذیرش داشته و تنها توانسته ایم ۲۵۰ معتاد متجاهر را پذیرش کنیم اما اکنون این مرکز یک میلیارد تومان طلبکار خدمت رسانی هستند و شورای مبارزه با مواد مخدر قول داده که این مشکل را برطرف کند.

وی در پاسخ به سوال خبرنگار تسنیم که منظور از افزایش سه برابری پرداخت تسهیلات چیست؟ یعنی چقدر تسهیلات به افراد تحت پوشش پرداخت شده است؟ توضیح داد: سال ۹۹ تنها ۱۱۶ میلیارد تومان تسهیلات به مددجویان پرداخت شده که سال گذشته به ۳۸۹ میلیارد تومان افزایش یافت.

مدیرکل بهزیستی استان کردستان همچنین درباره آمار پشت نوبتی های دریافت مستمری گفت: اکنون ۲۰ خانوار پشت نوبتی دریافت مستمری بوده و ۱۷۳۱ نفر مربوط به حق پرستاری است که تا چند هفته آینده نیز میزان پشت نوبتی های دریافت مستمری در کل استان ها از جمله کردستان صفر می شود.

انتهای پیام/۴۸۶/
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «پرداخت ۳۸۹میلیارد تومان تسهیلات به مددجویان بهزیستی کردستان- اخبار کردستان - اخبار استانها تسنیم» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.