دستگاه احیاکننده ریه بومی تولید شد



مدیر عامل یک شرکت دانش بنیان با اشاره به مشکلات واردات و تحریم های اعمال شده بر ایران گفت: احیا کننده ریوی در مشکلات حاد تنفسی برای احیای بیمار استفاده می شود و کاربرد اصلی آن در هنگام احیاء و انتقال بیمار است.

منبع انرژی این دستگاه، نیروی مکانیکی گاز اکسیژن است که هچگونه نیازی به برق یا باتری ندارد.

به گفته مدیر عامل این شرکت دانش بنیان، دستگاه تولیدی قابلیت اتصال به ماسک اکسیژن، لوله اینتوبه، تراکستومی و کپسول یا سامانه های سانترال بیمارستان یا آمبولانس را دارد که دارای دو حالت خودکار و دستی است و در حالت دستی کاربر میتواند در حین CPR با فشردن یک دکمه، اکسیژن رسانی را انجام دهد. در حالت اتوماتیک نیز، حجم و طول موج تنفسی میتواند باتوجه به حجم بیمار انتخاب شود.

دستگاه مجهز به سامانه خروجی اطمینان و همچنین حسگر تطبیق تنفس است؛ خروجی اطمینان از ایجاد باروتراما جلوگیری میکند و در صورت مسدود بودن مسیر هوایی بیمار یا بالا بودن حجم اکسیژن، همراه با ایجاد یک هشداردهنده صوتی، حجم اضافی اکسیژن را خارج میکند. حسگر تطبیق تنفس دستگاه، تلاش تنفسی بیمار را حس کرده و حالت Control Assist SIPPV را فراهم میکند.

مدیر عامل این شرکت، قابلیت استفاده در احیای اضطراری، ثبات بیشتر حجم جاری و میزان تنفس نسبت به ماسکهای BVM و جبران خطای انسانی، قابلیت حمل آسان به عنوان کوچک ترین و سبک ترین ونتیالتور پرتابل در ایران، کاهش مدت زمان نیاز به آموزش، قابلیت انتقال سریع از یک بیمار به بیمار دیگر، بیان کرد.

همچنین، جلوگیری از انتقال بیماری باتوجه به امکان ضدعفونی دستگاه، قابلیت استفاده در شرایط CBRNE و جنگ نوین، برخورداری از دریچه اطمینان فشار به منظور جلوگیری از بارو تروما، مجهز بودن به سامانه محدودکننده فشار، امکان استفاده از مد دستی در موارد Hypoventilation و افت ۲PaO و ۲SPO و همچنین به منظور CPR وو جلوگیری از انتقال بیماری باتوجه به امکان ضدعفونی دستگاه طبق استاندارد ۵ - ۱۰۶۵۱ (از ویژگی های این دستگاه عنوان کرد.
گفتگو با هوش مصنوعی

💬 سلام! می‌خوای درباره‌ی «دستگاه احیاکننده ریه بومی تولید شد» بیشتر بدونی؟ من اینجام که راهنماییت کنم.